Saturday

Nama OSHIN famous ker ?

Assalamualaikum...

Ya Allah dah bersarang teruk rupanya belog ney . Fuuhhhh-fuhhhh#tanda buang habuk cara comel. HAHA . OMG dah janggal nak tulis belog sebab dah lama tinggal belog ney . Huuu . Sorry guys jadi budak freshie ney agak susa jugak la dah melangkah ke alam degree dah tak macam diploma . Dulu bole la mak bapak dekat isi loan settle suma mak bapak kann . Sekarang ney harus la berdikari . Huuwaaa ;( .

Alhamdulillah everything's was fine . Good good la . Asrama pun not bad , campus, kawan kawan pun okay . Happy ;)) . Tapi bab berpuasa jauh dari family tu agak terasa juga, First puasa menahan kesedihan . Sebab sepanjang 21 taun la aku hidup tapenah sejauh ney nan family aku . Especially mak la. opcos lah rindu yang teramat . Tapi tapa 25/8 ney akan sampai diKEDAH jua . wait for me .

Okay kot mukadimah aku tu setelah beberapa bulan tidak menghupdate so mukadimah dya panjang sket ye dop ?

Benda yang aku nak cerita ney bermula dari kawan kepada kawan aku . Kira budak kos sama dengan kawan aku la . Aku pun tak berapa kenal cuma waktu orientasi dulu penah lah segroup sekali . Tengah syok online facebook semalam . Tertiba noti naik menandakan ada orang tagged aku kat gambar dya . So when i opened it up . Guess what ? Terbahak bahak aku gelak . Segan pun ada . Tak sangka sampai kesitu peginya nama OSHIN . HAHA=,="



Tengok muka adek tu sentap dah depa ney sesuki amek gmbar beliau .
HAHA =,="


Klik untuk mendapatkan gigi yang panjang !

See nak tipu tak mampu dah la aku . Okay2 memang aku bukak pun dua gerai tu . HAHA =,=" ntah bazaar mana lah depa ney pi siap bole amek gambar lagi kannnn . Saja latewww nak buat bahan kat aku . HAHA . neway thanks la sebab memfamous amous kan lagi nama OSHIN meh la sama sama kita memperkembangankan lagi #ayat mintak penampaq ja !


p/s; #tanjat gegurl ! HAHA .

p/s; Nasib lah mak nama cerita favorite mak waktu mengandungkan acik ney dah famous sangat dah sampai acik pun naik segan daaa . =,="







7 comel oshin:

fRaMe+LenSeS said... [Reply Back]

perghhh.. pemes la oshin. nak sainnn.. hehe

oshin said... [Reply Back]

@fRaMe LenSeS Saja lateww. ngengada kannn. HAHAA

Rindorikarinrinkate Lukakizikata said... [Reply Back]

hahaha... :)

syafiqKL said... [Reply Back]

pic yang di ambil di stadium shah alam sewaktu bazar ramadhan ...

tomatokering :) said... [Reply Back]

wahhhhh retisss .. kikiki

tapi nama oshin mmg feymes lah ^^

oshin said... [Reply Back]

@syafiqKL HAHA . yaka ? ;))

oshin said... [Reply Back]

@tomatokering :) Retiss lah sgt. Femes lah sgt ;P

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space