Monday

Mimpi Membawa Semangat Baru Blogging

Assalamualaikum...

Nie mesti konfirm ramai yang dah bangun, dah pegi keja pun ada dah kannn ? aku ja masih membongkang kat dalam bilik . Awal lagi bro, masuk keja 10.30 am . Sempat kot satu entry dipagi hari . #padahal orang lain dah berpuluh . Miiahahahah

Sapa yang follow aku dekat twitter , facebook dowg tau lah semangat apa aku nak cerita ney . Alahai . rasanya nak hupdate semalam tapi dah terpesong jauh pulak entry nya . HAHA , so continue dis morning la jawabnya . HEHE




Tudiieeenn sapa tak kenal abang badan ketak ketak yang oweys SANTAI ja bila menghupdate entry . Muka hensem badan TOUGH , hati cute tak ? HEHE . gurau ya abg ben . peace yaw .

Al kisahh tersebutlah kisahh sang kancil bertemu... Eh bukan . tu kisah lain . HAHA . #pepagi baru bangun tidur hupdate mamai lah tuh !


Klik untuk gigi membesar seperti saya !

Terbaikk , aku pun tatau malam tu macam mana bole termimpi abang ben . Padahal sebelum tidur tada pulak g usha wall facebook dya #kantoi selalu stalker facebook dya . HAHA . Tada pulak pegi baca blog dya , sebab malam tu mood kureng baik , pastu mengantok awal, selalu memang dok jadi silent reader ja blog dya . Tup tup mimpi abg ben . Dah tu aku ingat lagi apa abg ben cakap kat aku . Miiahahahaha . Tamau cita . wink wink ^,^ . Herghh malu sat.

Tapi bukan apa la aku salute la kat abg ben , kak maria elena . Memang tabikk spring . toink toink . HAHA . Yela dowg nak jugak balas apa ja yang aku merepek kat facebook tu . Ney aku baru first time lah tegur abg ben dekat facebook . Selalunya aku segan , yelah otai kann . aku ney apa lah sangat . Macam kak maria sempoi gila . dah sempoi gila pulak memang sempoi gila lah , mamptop ah , apa ja yang aku tag kat dya , post wall kat facebook tak penah nya tak dibalas oleh beliau . Even lambat dya tetap balas . i likee .

Nak nak lagi aku kan perempuan mintak tips cantik je selalu kat kak maria . HEHE . dya pun layan je karenah aku kan . Kak maria and abg ben sorry lah kalo saya annoying . Bukan apa excited ;) dah kalo excited sume benda nak tanya . HEHE .

Kowg memang best . Blogger blogger lain pun ada juga yang membalas . Actually tak semua otai sombong , cuma kadang kadang cara yang ditampilkan kan mungkin buat aku kurang senang and jarang nak bertegur . But nevermind . Janji bila kita ada usaha dapat la effort yang baik kann ?

p/s; Abg ben thanks atas teguran dientry yang lepas dan thanks juga sebab muncul dalam mimpi tak semena mena tu dapat semangat untuk start blogging balik even kawan kawan blogger yang lain ada juga bagi semangat , tapi abg ben punya semangat lain macam . Dah rasa diri ney macam TOUGH sket dah . Gurrauuuu . HEHE ;))

Thanks pada kawan kawan blogger especially KBU gangs . Nadh Zher Ee , SJ , KSP . dan semua lah . nak list semua ney bole tidur bangun balik sambung pastu tidur balik bangun sampai lusa pun tak habes list . Banyak sangat .

Congrats tu KSP yang sudah berdotcom, dah lama nak cakap congrats kat dya tapi tak jugak sempat . Asyik teringat juga yang tu pun tapi tak penah lagi masuk mimpi . HAHA . ;))

p/s/s; Moga semangat ney berterusan sehingga aku lelah semula ;))

Thanks sudi singgah ^,^






6 comel oshin:

fRaMe+LenSeS said... [Reply Back]

wahhh.., my name was here. hehe.. maceh tuan tanah.. :)

kiera'sakura said... [Reply Back]

wahhh sukanye die.. tgh tunggu sape lak nk msk dlm mimpi kira nanti..hihihi

~Kirin Selama Perak~ said... [Reply Back]

wakakaka..
pasni mimpi KSP ja
jangan mimpi Ben tu.
wakakkaka !!!

oshin said... [Reply Back]

@fRaMe LenSeS sesama ;))

oshin said... [Reply Back]

@kiera'sakura mmpi abg ben lah ;)

oshin said... [Reply Back]

@~Kirin Selama Perak~ Adehh sume masuk dlm mmpi oshin abes kena buat semayg istiqarah pulak nnty . hehe

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space