Sunday

Hati Rindu Namun Tiada Pengubat

Assalamualaikum....

Alhamdulillah hidup lagi belog aku rupanya , ingatkan dah malas nak hupdate . Ish ish apa nak jadi kan . 5 may 2011 adalah hari terakhir aku post entry dan 5 june 2011 juga aku hupdate entry . Memang style suka tinggai sebulan baru nak hupdate . Miiahahaha . Kesibukkan diri demi mencari duit untuk pergi sambung belajar bukanlah alasan yang TERBAIK untuk aku berikan kat kowg sume kenapa aku jarang hupdate .

Idea dalam kepala oweys ada tak penah putus . Tapi masa yang nak diperuntukkan untuk menghupdate satu entry dalam blog ney membuatkan aku rasa " Oh malasnya nak update " . Sebabnya sebabnya ;

1. Balik kerja pukul 9.30 malam , tyme tu la nak makan , tengok tv , dok dengan family , pegi mandi .

2. Wifi kat rumah dah kena limits dengan mak . Times up ! 11.00 pm ! Ouh Tidakk.!

3. Letih kerja #bukan buat keja berat pun . Miiahahaha ,sejak sejak HP dah tada bunyi selalu ney . hidup mulai bosan dan akhirnya tidur pun awal ! #demi mengelakkan perot lapar selalu !

4 . Malas nak bukak laptop . Bukak kejap pastu kena tutup . Yela wifi sampai pukul 11 JERK !

Kalo nak bawak laptop pegi tempat keja memang tak la kan . bukan netbook kecik renek tu nak bawak ke sana ke mari dengan mudahnya . Net laptop gedabak . Hari hari ulang alik ke tempat keja mau nya sakit bahu aku . Malas okeh ! Lagi satu wifi kat tempat keja TERSANGATlah banyak tapi sume WEP key . Mengeluh lagi . takan aku dengan manis muka nak pegi mintak kot . berukband memang malas nak beli yela rumah ada wifi . Rugi lah beli . berukband nak kena bayar . WIFI MB finance yg bayar #mak bapak finance.

Guna teknologi sume dihujung jari tu ker? HAHA . lagi lah kecik , aku dah la rabun saja la tuh nak naikkan lagi power spek mata aku . Dah la naik dah 50 . Kang tebal je kaca spek mata aku kannn . Memang tak la !

oke done . WIFI dah nazak nak tutup . Times up lah kata ko !

p/s; nak hupdate pasal lain , lain yg aku hupdate . tapa esok pagi sambung lain . Thanks juga kat Abg Ben sebab mimpi dya semalam , malam ney mampu hupdate entry . HAHA ;)

Thanks sudi singgah ^,^






10 comel oshin:

fRaMe+LenSeS said... [Reply Back]

tu enchik ben da pollow kamu cheQ.. hehehe. :) kaih2 rajin2kan diri tu.. lama tunggu entry ni. :)

Budak Botak said... [Reply Back]

He3, wahhhh blog dah hidup balik...

oshin said... [Reply Back]

@fRaMe LenSeS HEHE . maluu ahh . insyallah . semangat baru ney ;)

oshin said... [Reply Back]

@Budak Botak Alhamdulillah . moga moga semangat ney berterusan ;)

.fariza. said... [Reply Back]

mimpi bawa semangat nk update.
wahhh.

shahjiehan said... [Reply Back]

LAMA xhupdate eh

sian die penat... bgus la anak yang berdikari



hahahhaa




bru nmpk syikin follow sj


ahahahha


jom baca dan komen Bulan Rejab bulan haram.


good luck

oshin said... [Reply Back]

@.fariza. HAHA . tu la pasai ;)

oshin said... [Reply Back]

@shahjiehan kena belajar bedirikari sekarang , esok esok dah jauh tada sapa nak tolong dah . huhu . Eleh yela tuh . owg dah follow lama dah . tu yg kali kedua . tu pun sbb kes google tu

Solihin Zubir said... [Reply Back]

entah bila la nk bleh mkn pizza.. haha..

oshin said... [Reply Back]

@Solihin Zubir hahaha . sabo sabo ';)

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space