Sunday

Boyfriend ku Seorang Robot

Assalamualaikum....



Korang pernah tak mengimpikan dapat satu boyfren yang ideal . Macam seorang boyfren yang memenuhi setiap citarasa korang perfecto 101% . Mihahahhaha . Eh tak pernah ? nampak benar menipunya . Ala tak semua pun mesti sesetengah orang mengimpikan dapat boyfren atau girlfren sempurna kann ? Tapi ada meh ? Maybe dalam dunia fantasi sahaja kot . 

Meh sini nak bagitau , cerita kat atas ney ney cerita korea ke jepun entah =,=" zettai kareshi . Dah lama aku tengok and berulang kali jugak sampai kadang kadang si jejaka naik rimas bila terbawak bawak mimpi pasal hero nya yang hensem gila mamptop ! kannnnn . tipu kalau korang yang tengok tak bajet nak mimpi pasal hero korea kalau dowg tu hensem kannn . Miiahahhaa .

Sinopsis sedikit pasal cerita ney . Seorang perempuan yang teringin nak ado boyfren tapi tadak orang yang berkenan kat dya . gila sket punya segak non ado yang nak . gila ke hape . huuu . so ada satu company ney buat satu robot tetapi bentuk semua macam manusia biasa . sekali tengok tak bajet pun dya tu robot . robot ini dipanggil " my ideal boyfren " dimana sebelum kita order dya kita bole letakkan berapa tahap % cemburu dya dan berapa % tahap sayang dya dan cinta dya . Best kannn ? kalau laaaa . Miaiahahahahahah . Robot ney galak sket . hormon terlebih kot sikit sikit nak ajak masok bilik . HAHA . gatai kann . Sangat romantik ! . Robot ini telah diprogramkan mengikut citarasa dan kehendak diri kita sendiri . Kiranya kalau kita nak seorang boyfren yang pandai masak so dya akan diprogramkan untuk pandai masak . Kira perfect robot ney . pandai mengurut , buat kerja rumah , basuh baju , masak . Fuhhhh . jimat duit nak pakai orang gaji . Tayah risau kalau korang rasa dya akan curang nan korang sebab hati dya jiwa dya dah memang untuk korang kann dya diprogramkan untuk menyayangi dan mencinta korang sahaja . Unless dya dihidopkan atau lebih best dicium oleh perempuan lain . untuk restart balek korang kena la kiss balek . nanti dya format balek. Pastu kalau bateri dya abes dya akan duduk diam diam . Kira tandanya dya sedang mengecas baterinya . Dah penuh dya bangun lah . Besttt kannn ?

tu la serba sedikit pasal cita ney . Sumpah best . Tertacik, tersenyum , tersengeh, semua ada lah tengok cerita ney . Bayangkan aku jadi perempuan tu pun ado . Kalau aku cerita banyak banyak tak best lah kannn . HAHA . biar nerbes sket korang pi cari cerita ney . HAHA . cerita korea mana tak sedih , semua cerita set set buang air mata sia sia ja kann . Padahal dah tau ending cerita korea semua sama ja . 


Part yang aku suka . Feewiiit ! ggggrrrrrrr . Terpikir sekejap . Miiahahahahah . Hero cerita ney dua dua hensem wooh . Tapi ending cerita dya . Errrr tanak kasi tau . HAHA =,=" . Nama robot ney NIGHT ! *hai nama saya morning . Miiahahahahaa

oh nak link untuk download cerita ney ker ? oke nanti aku bagi . HAHA ;)

oke sekian .. thanks sudi singggah . 







10 comel oshin:

meaw said... [Reply Back]

cet ! ingat betoi dah bf robot,cepuk jugak la oshin ni, btw....lama gile kot tak tengok cite korea segala tu,maklum la rent house tade telebisyen ...sedihkan... :'(

nora amila ghazali said... [Reply Back]

hohoho.... bf robot... errrrr...

oshin said... [Reply Back]

@meawMihhhaha . boyfren oshin non ado robot manusia tulen punya . heheh . lah ney oshin download jer syg . tayah tunggu tb pun. huhuh

oshin said... [Reply Back]

@nora amila ghazali errr . tertipu ker? sorry ;)

meaw said... [Reply Back]

mak aiiii, ada teknologi di hujung jari pon cheq tak pikior,wadushhhhhh !

tomatokering :) said... [Reply Back]

citer nie best !!!!!!!!!11 sweettt!!!!!!!! suka!!!!!!!!!!! :D

oshin said... [Reply Back]

@meawtapa tapa nnty oshin bg link p download nah ;) wink wink *

oshin said... [Reply Back]

@tomatokering :) wee sabo sabo . jangan teruja sgt . adesss ;) nnty oshin turut teruja jugak . ngeee;)

shahjiehan said... [Reply Back]

tu diaaaaa..>!! jiwang... ehem3...

Shah ni ade cam pelakon korean x??? heeeeeeee

oshin said... [Reply Back]

@shahjiehan HAHA . errr no komen bole dak ? hahhaa

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space