Monday

Toilet Lelaki Ke ???

Assalamualaikum...


google up ! cam kelakar je gambar ney ! Miiahahah


Selamat petang yaw ;) . Petang petang saja aku bikin pening kepala hotak aku . Waktu lunch tadi aku keluar pergi pejabat pos , nak pos baju bagi dekat along aku . Disebabkan aku berpuasa hari ney masa aku memang lah banyak kannn . ngeee . So berjalan dengan laju nya * aku memang spesies jalan laju . Naik pulak tingkat 5 pergi bookstore popular tu kann . Mak aii ramai nya student dok beli buku , nampak juga mak cik mak cik beli buku *dalam hati rajinnn nya makcik ney membaca . Sejuk hati dok tengok adik adik nak amek SPM beli buku latihan , rujukan bagai . Aku ? dulu tak penah nak beli . pastu damm ah jawab dya . Keja tyto je waktu jawab exam. HAHA

Oke mukadimah aku panjang sangat dah nak lari tajuk sket rasanya ney . HAHA . dah balek opis aku punya penat rehat sampai termengah mengah . Dah budak lain sume balek opis pukul 2.30 memang akak akak kat sini mesti ajak pergi surau punya solat zohor . Nak dijadikan cerita *baru nak mula cerita . Dah sampai surau , tertiba pulak rasa nak ke toilet. time tu dah siap tanggal spek letak atas meja .

Berlari lari anak ke toilet tanpa melihat signboard atas tu samaada lelaki ataupun wanita . Aku pun dengan yakin masok je la toilet tu . HAHA *padahal rabun semua nampak sama ja . Dah masok tu aku pun heran "apsal toilet dya luas semacam jer ??" kalih kalih belah kiri . Oppssss ! hawat ada benda alah ney dalam toilet perempuan . HAHA . *paham paham la benda apa . aku tatau nak panggil apa . Damm !

Terus la aku keluar sambil berdoa tadak orang lelaki yang akan masok toilet tu . Fuhhh naseb baek . damm punya kerja lagu ney . Toilet tingkat aku tu wanita belah kanan lelaki belah kiri . Mai tingkat 4 terbalik pulak , memang tersalah masuk lah kann .

nota cinta: jangan tinggalkan spek anda walaupun sekejap ! HAHA . tidak macam ney la jadinya . naseb baek tadak orang . kalau ada orang sumpah aku tatau nak sorok mana muka . silap silap esook aku buat pembedahan plastik tukar muka . Miiahahahahahah





12 comel oshin:

Muslimah Optimis said... [Reply Back]

hehehehhe.. oshin..oshin.. lawak la pulak...heheh

fRaMe+LenSeS said... [Reply Back]

nasib la tadak apa2.. bahaya toi kamu ni..

ejulz said... [Reply Back]

PENAH JUGAK BERADA LAM SITUASI CAMNI.. TAPI KANTOI NGAN POMPUAN.. SEB BAEK NAMPAK POMPUAN TU KELUAR KAT PINTU, THEN TAU LA SLH TOILET.. KALAU MASUK DLM BARU NAMPAK POMPUAN MMG NAYA LA.. HUhU

E::Z::A::N ♠ C::O::M::OT said... [Reply Back]

hahaha... mmg kes spek 24/7 la ni... nseb bek la, nseb oshin baik..xde laki masuk kn..

The Orangeous said... [Reply Back]

ish3...leh trclap toilet...
jgn wt lg nowh..naseb xdk org kt dlm toilet tu...
lau x malu...hee~

oshin said... [Reply Back]

@Muslimah Optimis miihhaah lawak kann ?

oshin said... [Reply Back]

@fRaMe LenSeS haha, saya memang berbahaya !

oshin said... [Reply Back]

@ejulz haha. naya naya

oshin said... [Reply Back]

@E::Z::A::N ♠ C::O::M::OT sebelum kuar tu berdoa dalam hati 100 kali dah . heheh

oshin said... [Reply Back]

@The Orangeous dak dak , tak buat dah . hehe

Budak Botak said... [Reply Back]

ha3, btol tue, tingkat lain, toilet pon lain2...

oshin said... [Reply Back]

@Budak Botak haa tu la kan . pening dah dok company banyak tingkat ney . hahaha

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space