Wednesday

Kurang Kasih Sayang

Assalamualaikum....

Selamat pagi yaw . Baru je lepas settle kan semua tasks yang diberi hari ney . Hurmm bole tahan jugak banyak kerja hari ney . Eh perasan tak aku selalu update sehari just satu atau dua entry je . Memandangkan sekarang dah bulan 3 dah hampir tengah bulan 3 dan aku hanya mempunyai lebih kurang 6 minggu lagi untuk habes LI kat TM ney . ayyooo kejap je kan . minggu ke 14 lecturer dah nak datang jenguk anak didik dya yang manja lagi sopan *oke ferasan sangat ! kat sini . Report hampeh . kejap buat kejap tak . Supervisor aku pun keja outstation je , Gena nak minta minta dya sign . HAHA . *time dya ada kau tanak bagi ! alasan . So it means 4 week to go , kejap ke 4 minggu tu ??? Mesti la tak . diam tak diam dah 4 minggu apa pun tadok ! mampus aku .

Lagi pun sekarang busy dengan nak belajar muet lagi .Tengah tengah duit tadak nak pergi kelas pulak mahal , so belajar sendiri jela . kalau kat opis tadak keja aku bukak la buku muet baca buat latihan sikit sikit *kowg tolong la percaya . serius ngadap game ! HAHA . Pastu balek rumah dah memang takan online  facebook , twitter mahupun blog dan segala maneka yang berkaitan online . Aku on9 dekat opis je weyh ! Internet rumah aku selalu tadak ditambah pulak dengan keadaan facebook yang lembat tenuk so membuatkan aku hilang sabar lalu tutup semua , study muet . Sekarang aku dah pandai tidur awal 10.30 lampu semua dah tutup . Tidak dulu kul 3 pagi pun terang benderang lagi bilik aku kann . HAHA .

Blog aku kowg jangan la kenapa dah memang kurang kasih sayang sebab puan dya pun kurang kasih sayang jugak ! HAHA . Haish tada masa nak fikir benda lain tahu je nak siapkan weekly report , final report , proposal projek , muet lagi . Haaa macam banyak tapi chilllex lagi kann . Tengok tv pun dah kerap sekarang , dulu nak tengook tv cukup susah . HAHA . Terima kasih lah bulan 3 kerana banyak membawa perubahan kepada diri saya secara drastik sekali .

dulu :
game tak suka main .
tidur lambat .
main internet tak hengat nak makan .\
sehari sekali je makan .( tengahari )
study tengah malam .
malas .
gastrik tadak !

sekarang (bulan 3 )
selalu main game .
tidur awal .
dah tinggal main internet .
3 kali sehari makan .(pagi , tengahari , petang )
study awal malam .
rajin sikit
gastrik ada .

HAHA , drastik kan , aku tatau la perubahan ke arah kebaikan atau kearah kesongsangan... Mihahhahhaa . Tapi ada satu je yang tak berubah sampai sekarang . Aku tetap tak makan malam ! HAHA .

nota cinta : hurm review blog akan disambung nanti oke . kang ada yang ngamuk pulak dah jnji nak review blog dowg aku tak review lagi . sorry geng KBU . i love you all ketat ketat tau . sorry lama tak join kecohkan kelab KBU . huhu *perasan macam ada orang rindu aku . Miiahahahahaa . Terima kaseh pada semua yang sudi jenguk blog yang tak seberapa ney . love you all ;)





4 comel oshin:

angah said... [Reply Back]

hahah..xpa angah leh bg kasih sayang kek oshin nie..hahaha

fRaMe+LenSeS said... [Reply Back]

ada aihh y nak rdu kamu.. nadh ada kan.. :P hahahahahaha

oshin said... [Reply Back]

@angah bg kasih sayang dekat kek oshin jer ? hahahaha

oshin said... [Reply Back]

@fRaMe LenSeS ye la tuh . miihahahhaa

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space