Wednesday

New Header

Assalamualaikum...

Eh perasan tak bila masok header dah lain . Miihahahhaha . Yeay akhirnya aku tukar jugak header . Oke fine aku ngaku siap siap header ini dibuat oleh seseorang oke. aku tada la rajin bebenor nak edit plus tadak masa nak buat header baru . HAHA . so this is will be my new header from now on . Header dibuat oleh Hafiz from KBU friend. Seriously i like ! thanks you very much . Hehe . first nak bukak email beliau hantar dah dup dap dup dap jantung ney . Dya pulak cakap sorry la buruk sikit , aku punya nebes buruk sangat ker? bukak bukak mak aihhh lagu ney dya kata buruk ? abes lawa macam mana tatau la . Miiahahahaha . Bagi aku seriusly aku suka !

gud bye header lama .

welcome header baru . Miiahahaha

p/s; thanks yaw . nanti lanja makan okeh . HAHA .;) sila la bagi pendapat cantek ke tak *dengan harapan kowg cakap cantek ! tak cantek pun sila cakap cantek . Miahahahahaha







12 comel oshin:

mr_mrs mikko said... [Reply Back]

lawa ah header!!
aku kn jeles kalo org tukar header segala ni..
aku ni header x bertukar²..
huhuh

oshin said... [Reply Back]

@mr_mrs mikko nak tukar sila la tempah kat beliau tu . heheh ;)

mr_mrs mikko said... [Reply Back]

lawa ah header!!
aku kn jeles kalo org tukar header segala ni..
aku ni header x bertukar²..
huhuh

Syat0za said... [Reply Back]

cantik3 :)

oshin said... [Reply Back]

@Syat0za tq tq ;)

fRaMe+LenSeS said... [Reply Back]

cantik. ;)

FanabyLa said... [Reply Back]

comel2~~.. fara pn bru tukar header n layout.. hehe... jmputla singgh... :)

oshin said... [Reply Back]

@FanabyLa hehe oke dear ;)

Budak Botak said... [Reply Back]

Lawa la tu, x lawa tu header Bdk Botak...

p/s: blog IR kena hack ka?

oshin said... [Reply Back]

@Budak Botak hah ? yaka ? aha blog dya taleh bukak lorh . adess . sapa hack ?

izryn halim said... [Reply Back]

i like pinkish!
hahahahha.....comel ahhh.
header ryn gak simple tak terkata. malas punye pasal

oshin said... [Reply Back]

@izryn halim thanks sayang ;) tanak tuka header ker ? hehehe

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space