Saturday

Metamorphosis Beyond Grooming With REMAJA

Assalamualaikum...

Firstly im so sorry for not update any entry for my blog . My condition now is not good plus i had a fever , gastric and so on *gila banyak penyakit aku simpan . Seriously this entry im not goin to show off with u guys out there *bukan senang REMAJA nak datang kedah ! . So special thanks to UiTM coz berani gila buat event yang kitaowg rasa as a senior kat KPTM pun tak penah terfikir nak buat event macam ney . Panggil krew REMAJA bagai . So special thanks juga to krew REMAJA sebab sudi datang bagi banyak sangat tunjuk ajar kat kitaowg semua , seriously berguna . Aku dalam demam demam sama naik dengan bos remaja demamnya pun datang juga sebab yela dah janji kan dengan kawan . ikot tak larat tu memang tak pergi tapi ternyata tidak sia sia ;) enjoyed it guys .


i got beg REMAJA . 
big thanks for krew REMAJA ;)


perasmian oleh EN. Zaidi (Director Kptm)
*gambar kureng sket .

sesi grooming , tajaan MAYBELLINE
actually this time aku tengah sebok jadi make up artis olok olok .
keja aku mejahanam kan muka orang . *tak menang pun

aktiviti keberapa ntah . HAHA 
dipilih untuk personality amenda ntah .
SUMPAH aku cuak !

im with sis dayah .
she is a make up artis .
SUMPAH dya stunning , gorgeous gila .
artis penah dya make up : amber chia , ida nerina , and sapa ntah tak hengat.

with my frens and HER again !
*muka dya macam artis tu Nadia Aqilah . sama weyh !

bersama KIMI (fashion wirtters REMAJA)
*dya lah yang pilih aku suruh naik atas pentas . Miiahahahah
oke dialog diatas adalah tipu semata mata . Miiahaahha .

bersama BOS REMAJA 
*oke ketinggian sangat mencecah dinding dewan tuh . 
Miiahahahhaha


sesi red carpet !
*beliau kat sebelah tu la yang aku telah menjahanamkan muka dya . Miahhahaha

macam masok shout award aih .
*oke ferasan !



bersama TYA (pengarah event)
Thanks alot dear ! superb lah . i kasi u 10 star for ur event !



ney aku kasi kowg Video dulu . Kowg sure gelak punya . sorry if gambar tak memuaskan . Tangan aku shaking sebab banyak sangat gelak . Sory jugak kalau gambar kowg tengok sampai teleng kepala kepala kan . HAHA . layan jela oke . 


video


Sketsa OM Bumble B's
Tak semua yang tak cantik adalah tidak cantik .
Kejadian ALLAH S.W.T semuanya cantik berlaka 
berani dengan tidak berani untuk menjadi lebih cantik ?
Confident itu penting!
Jangan menilai seseorang itu hanya dari luaran / fizikal nya sahaja .


nota cinta : nanti beli keluarann REMAJA MEI 2011 . Miiahahahah . promote pulok ! 











4 comel oshin:

shahjiehan said... [Reply Back]

xaci la oshin!!! masuk remaja x ajak Sj pon kannnn!!


huhh..majuk ar cemni!

oshin said... [Reply Back]

@shahjiehan HAHA . tapa nnty kita masok dua oke . hahaha ;P

razni said... [Reply Back]

waaa.. mcm best je sketsa tu.. spa yg handle..???
budak2 OM erk..??

oshin said... [Reply Back]

@razni aha budak budak OM sem 4 . huhuhu

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space