Wednesday

REVIEW : Eleven blog | Adi Suda |

Assalamualaikum...

Haiii lama benar tak review blog kawan kawan ney . HUHU . sorry oshin tak sempat *padahal tak busy pun  . Miiahhhaaaahah , memang betul aku tak busy tapi aku mengalami kesukaran bernafas dengan masalah masalah yang menyesakan dada aku untuk bernafas *poyo lebih ! mana lagi dengan kesihatan kadang kadang ok kadang kadang K.O maapkan aku yer . Mesti lama kannnn tunguu .


Tudiiaaa bila Adi Suda Berceghita maka terselitlah semua kisah yang dilalui beliau . Miiahhaaaaha , header gempak siott siap pelangi ku terang berbagai warna warni , aku suka . eh ada muka budak la , comel je . adi kecik kecik dulu ka ? or anak adi tu ? Oppssss terlebih suda . Eh adi jadi sinchan laaa  . Miiahhaahaha . Beliau merupakan seorang blogger utara , ate perak pulok ! Blog dya kemas . Shoutoutbox dya comel ohh ada muka hagemaru , minat kartun kepala botak ker? huhu nanti minta tolong buatkan shoutoutbox muka oshin bole kottt nohh ! Miiahhaaa . Hasil penulisan juga gempak budak ney . keep it up boy ! dah malas nak panjang panjang pergi la terjah sendiri , nak nombat phone mintak kat dya sendiri , beliau sangat peramah juga . HAHA . jom ! KLIK SINI KALAU NAK NOMBAT PHONE !






3 comel oshin:

AdiSuda said... [Reply Back]

adoiiii..buleh..t adi wat kn shoutbox tuhhh..guna coding..thnkz oshin..blushing~~~

oshin said... [Reply Back]

@AdiSuda moshi moshi ! nanty buatkan eh ! hehe ;)

Orkid Edyliyne @ OrkEd said... [Reply Back]

okey pergi tengok segera.. (n_n)

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space