Wednesday

Sebulan Dah Tak Top - Up

Assalamualaikum...

Herghhh bosan sangat hari ney buat kerja kejap mengulat je yang banyak . Nak buat report pun rasa macam awal lagi . Miiaaahhaahaha . Suka buat last minit baru kelam kabot typing pun banyak je error dan tyme tu aku akan rasa tension yang amat . HAHA .* ada masa tanak buat kannn !

Eh tamau cakap pasal praktikal . Betol ke aku dah sebulan tak top-up fon? Rasanya dah dekat sebulan kott and handphone aku maseh lagi bernyawa apa ? HAHA . kata pakai student punya , upax celcom kau tak top up sampai tahun depan pun tadanya nak dya nak block . Sebabnya upax aku tamat 24/10/2016 . Weeewwiittt on my birthday yaw ! tyme tu umo aku dah *fikir kejap. kowg kira la sendiri ! HAHA . Selamat tyme tu dah habes ngaji dah insyallah ;)

Tapi kenapa aku tak top-up ? Huishh buat apa nak top-up ? bukan aku ada sapa pun nak message , orang pun tak teringin nak cari aku kannn . HAHA . bukan protes tapi sekarang bukan zaman dah nak pegang handphone 24 hours , even kalau aku pakai N8 sekali pun tadanya kredit beribu dalam fon tu kannn . *teringin nak pakai N8 ! Miiahhhhaaaa . So kowg selalu top up hari hari ker? Aku RM 3 je boleh tahan seminggu ! jimat kannn . Kecuali kalau ada orang perlukan aku so memang handphone kat tangan sedia . Kalau rasa malas nak call atau message memang tak bertop-up lama la jawabnya macam sekarang . Silent will make u feel better . Biar orang merindui kita dan bukan kita asyik merindui orang kannn .  HAHA

p/s; jum chalow !





9 comel oshin:

fRaMe+LenSeS said... [Reply Back]

tu dia aihh.. tadak orang ka nak cari.. cam ta caya ja.. :p Nadh tak caya.. :p

oshin said... [Reply Back]

@fRaMe LenSeS stai noh tamau caya . sungguh la . handphone jarang jarang bunyi

syairahmohdanuar said... [Reply Back]

haha.suka entry nie.sy pon dh sebulan tak topup.tp skang dh nk hbs.

like ur last words.lol :p

fRaMe+LenSeS said... [Reply Back]

Nadh ada idea.. apa kata hari2 set jam. kasi dia munyik.. shian dia.. beli mahai2 tak kasi dia munyik.. :p

oshin said... [Reply Back]

@syairahmohdanuar hehe ;) suka eh . ada maksud tersirat tuh

oshin said... [Reply Back]

@fRaMe LenSeS tamau abes bateri cepat . dgr lagu best !

fRaMe+LenSeS said... [Reply Back]

dgQ lagu ka.. besh jugak tu.. :p

Orkid Edyliyne @ OrkEd said... [Reply Back]

OE selalu jugak topup...
tapi seminggu tak sekalilah..
dalam 2 minggu sekali sebab OE suka telefon ibu OE bila OE dah habis kelas...
time2 jalan tu kan, OE telefon dia...
kadang tu tak perasan pun habis kredit...
hehe...
(n_n)

oshin said... [Reply Back]

@Orkid Edyliyne @ OrkEd bagus bagus , anak yang baek ney ;)

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space