Wednesday

Kreatif Kah ?

Assalamualaikum ...

First tu aku nak gelak dulu boleh tak ? Miihhhaahahhahaha *gelak guling guling sampai nak hempuk kepala dekat laptop ! HAHA . oke fine aku terbaca entry salah seorang blogger utagha ney , juga merupakan kawan alam maya dan alam handphone dikala perlu . Miiiahhhaha . KLIK SINI , p klik dulu sat gi sambung baca dekat blog aku . HAHA .

Cerita bermula masa kat opis siang tadi serius aku tadak kerja nak buat so aku teringat yang aku lupa nak makan ubat lagi , dan setiap pagi memang aku akan bawak air mineral dari rumah tak pun aku akan beli kalau terlupa nak bawak *selalu lupa ! . Then kemarin aku ada beli air mineral tapi lupa bawak balek rumah *lupa lagi kannn ! so tinggal la dekat opis . Tadi ney nak makan ubat aku tengok air dah ada atas meja aku tu ada lagi rembat jela , So sesaja la aku pi post status kat KBU tanya depa " air kosong bole basi dak ?" . HAHA . macam macam jawapan ah aku dapat. So pendapat ampa cena pulak ? Tapi tak sangka la apa yang aku tanya si hafiz ney nak buat entry . pastu cakap aku kreaktif pulak . Miiahhahhaha .

Seriously aku tatau tapi aku memang suka berfikir lebih kedepan *tak juga maju kedepan ! , dan aku suka fikir benda yang orang lain tak penah fikir . macam aku dalam kelas aku suka tanya soalan yang takan ditanya oleh student lain ? Kreatif ke saja nak uji kesabaran lecturer ? Miihahahaha . Ntah ikot kadar otak aku lah kot dya rasa nak berfungsi lebih kedepan so dya tanya ah soalan felik felik dya rasa dya malas nak berfungsi hari tu dya dok diam diam ikot ja apa yang orang ajar . HAHA , hebat tak? *sangat menipu ! Since sekolah lagi aku dah memang macam tu , sampai kadang kadang cikgu pun tak mampu nak jawab , soalan diluar kawalan ! HAHA.

p/s; Sesuai dengan otak aku dya nak amek kos multimedia interactive bulan 7 nanti . HAHA , so otak kau bersedia untuk lebih kreatif nanti ? otak jawab " yes bosh !" . Otak aku mampu jawab kau ado ? HAHA





7 comel oshin:

Solihin Zubir said... [Reply Back]

ayaq kosong tak basi.. cuma bleh berkeladak ja.. heheh..

oshin said... [Reply Back]

@Solihin Zubir berkeladak tu apa dya ? huhuh . kedah sungguh aih

AdiSuda said... [Reply Back]

owhhhh..sal ayaq ksong tuh brpunca dari sini la erk..baru tau..ahaha

HafizRahman.com said... [Reply Back]

damnnnn..hahaha

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [Reply Back]

keladak tu ada something dlm ayaq tu...mcm ada serdak..


**menjawab pertanyaan oshin pada solihin hehe

oshin said... [Reply Back]

@AdiSuda yer ! hahaha

oshin said... [Reply Back]

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr oh yaka ? baru tau !

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space