Thursday

Entry Berkaitan Oshin Dan Yuyu Zulaikha Sahaja .

Assalamualaikum....

Dibilangi ya bapak bapak ibuk ibuk yang datang bertandang di belog ini . Hari ini adalah entry berkaitan oshin dan yuyu zulaikha saja . Adalah disebabkan permintaan kawan kawan yang dialog berbunyi seperti berikut

Kin , u bila nak update belog u pasai gambar u dengan yuyu zulaikha tu . setakat letak 1 pic je dekat facebook mana puas nak tengok .

Demi mengotakan janji yang telah terbiar lama dek kerana  keadaan badan yang tidak menentu . Kepala pening seperti mata mahu terkeluar dengan sendirinya . Adakalanya terasa darah semakin rendah atau semakin kehilangan darah =,="

Sudah lah dengan kemerapuan itu . sila tayangkan gambar bersama yuyu zulaikha . Mampos kowg maki aku . HAHA . ado aku kesah ?

wajib lah ada gambar puan punya belog dulu kannn .
Miiahahhhaah

bersama yuyu zulaikha .
ggrrrr . Sangat tecikk !

Eh bersama Ezma Ezrik 
beliauu cun woohhh !

Oh muka yuyu sangat comel .
Muka aku macam minta penampar .
Abaikan muka bajet suci tu .

sila jeles 100 juta kali .
Miiahahahaha 

Serba sedikit tentang beliau . Hurm beliau seorang yang peramah, happy go lucky , ketika mengambil beliau dijety terasa pulak nerbes gila nak jumpa . Miiahahaaha . Terasa macam nak jumpa artis pojaan malaysia . ngeee . Masa dalam kereta serius aku malu gila dengan beliau . Terasa macam oke nak panggil beliau adek ke kakak .  

Oke fine dibiasakan saja dengan panggilan nama lebih mesra . Lama kelamaan menjadi tidak kekok untuk bersembang dan menyoal siasat beliau, aku mengambil peranan sebagai Abg Nas dalam segmen terjah melodi  tatkala mengetahui beliau berasal dari Pulau Mahsuri . Semua yang disoal haruslah disimpan , ditutup rapat rapat dalam ruang hati yang paling dalam =,=" pengsan! demi menjaga privacy artis pojaan Malaysia sekali lagi.

Beliau sangat sangat sangat sangat sangat berapa banyak sangat laaa . BEST ! 


oke done , thanks datang singgah . 







15 comel oshin:

fRaMe+LenSeS said... [Reply Back]

alaaa.. lupa suh Oshin hawing dia masuk laut.. lalalalallala~~

oshin said... [Reply Back]

@fRaMe LenSeS ish ish tamo tak baik naaa . stg kesian kawan nak balek langkawi bju basah . wekk ;P

ejulz said... [Reply Back]

waaaa.. kat mana ni? ada makan2 free ke? huHU

Jemput singgah n komen k.. :)

New Entry "Pelanggan, Gadis urut lari bertuala.. "

AdiSuda said... [Reply Back]

bila plak kita nk gmbr br2 oshin???hee

oshin said... [Reply Back]

@ejulz Gathering kelab blogger utara kat penang . heheh ;)

oshin said... [Reply Back]

@AdiSuda HAHA . bila bila kiranya diriku perlu . HAHAHH ;P

aDisH.sHidA said... [Reply Back]

jeles sebab x dapat pun bergambar dengan depa depa depa itu semua

oshin said... [Reply Back]

@aDisH.sHidA oloh kak adish , nnty kita tangkap gmbr dua nahhh ;)

HafizRahman.com said... [Reply Back]

damn!!tak dapat join ....haha

oshin said... [Reply Back]

@HafizRahman.com sangat kesian. Miihahahha

muhammad iqbal hakimi bin tahir said... [Reply Back]

dah lama tak g gathering..err..keciknya yuyu... =D

HafizRahman.com said... [Reply Back]

cisss...ngorat yuyu mai kat cek sikit..wahahhaha

oshin said... [Reply Back]

@muhammad iqbal hakimi bin tahir hehe . yuyu memang kecik

oshin said... [Reply Back]

@HafizRahman.com errr ngorat sendiri bole kot. Miiahahahah

razni said... [Reply Back]

waa... sronoknya bleh jumpa yuyu... kecik comey je dye... hahah..

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space