Monday

Sediakan Payung Sebelum Hujan

Assalamualaikum...
traffic light hati merah ! Miahhaaa

Selamat tengahari suma. Hurm nasib aku lah hari ney,sakit dekat opis. Oh sakitnya tak dapat dbendung lagi dan disaat itu aku memerlukan sangat sangat ubat tahan sakit, jika ditahan saja mungkin takan berhasil. Hergh!akhirnya aku disuruh berehat didalam bilik stor,hoih jangan main-main bilik stor ada tikar dan bantal oke. Hampir satu jam setengah aku diulit mimpi sambil menahan sakit yang amat.rasa nak teriak jaa. Time tu juga hp aku bebunyi mak aku call suruh pegi pejabat pos,pos barang dekat along aku. Lagi sekali rasa nak meraung, kena berjalan lagi, tapi aku kena kuat lagi manja badan lagi dya ngada-ngada kann. Lain beringat ye sediakan payung sebelum hujan ney bila hujan dah turun dah basah lencun baru nak terkial kial cari payung bukak payung memang hampeh balek tu jawab dya DEMAM ! 

P/s; pada kaum hawa bwak beg besar besar pegi opis jangan lupa spare minyak angin,ubat tahan sakit banyak banyak! In case, macam aku haram tak prepare tau tau je hujung bulan traffic light merah!tunggu dok tak rasa macam nak nangis,dah jenis anti-body tak kuat.sekali sakit dah taleh nak bangun.

p/s; update ketika sakit so pendek saja ! sila baca laju laju sebab hari ney ayat macam hampeh !






4 comel oshin:

fRaMe+LenSeS said... [Reply Back]

tu dia aih.. shian ny dia.. len kali spare la.. dalam laci kat opis skali.. mana tau tlupa.. orang len ka perlu.. kita leh bagi dlu.. umm.. kamu rehat2 ya.. ;) cepat sembuh tau.

oshin said... [Reply Back]

@fRaMe LenSeS huhu laci kat opis taleh nak bukak tidak lama dah spare . huhuh . tq nahh ;)

zacky ~786~ said... [Reply Back]

cian.. hurmm .. mkn ubat yerp ;)

oshin said... [Reply Back]

@zacky ~786~ huhu , yer tq;)

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space