Tuesday

Perdana Menteri Hantar Message Kat Aku ?

Salam u ' oolllsss..

Nak hupdate ringkas ringkas je sbb aku mengantuk sangat ney , semalam pun after update belog teros kedebbaamm buummm . (*tyto smpai tak sedar uma blackout! HEBAT!) . hari ney plak keja banyak sangat kat office(*konon) . oke lah back to the title kat atas tu , PM kita hantar message kat aku (*bangga ) . tak caya . ney haaa.... aku bukan la nak riak ke hape , tapi kowg tengok la sendiri . HAHA ...


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
aku hado kau hado ?

PM cakap kalo nak buat entry belog letak message ney baek hitamkan number beliau , takot nanty ramai pulak yang message . HAHA . tengok pukul berapa beliau anta message . haaa pagi oke , time ney aku kat office daaa , sibok buat keja . tup tup message masok . aku hado kowg hado ! 

Zaaappzzz . aku tyto dulu nahh sebelum aku kena maki bertumbi tumbi jab g . HAHA .

p/s; sapa yang tau sila diam tidak jawab nan helmet aku . HAHA .(*ganas ney ) jangan pandai pandai nak bocor rahsia aku . walaupun kowg dapat juga , ketahuilah kerana diri kita begitu berharga . so cepat komplot nan aku . HAHA ;P








6 comel oshin:

azwa_amani said... [Reply Back]

uishhh..biaq betoi ni..

oshin said... [Reply Back]

@azwa_amaniHAHA .agak agak . betol lah tu siap bukti bagi

Syat0za said... [Reply Back]

ehh, igt kan dalam email ja, kat enset pon sama :D hahah

oshin said... [Reply Back]

@Syat0za kat email tak best . HP gila gempak . hahaha ;)

tehaa said... [Reply Back]

hakhak :)
saya rasa saya pun dapat sebentar tadii :P

oshin said... [Reply Back]

@tehaa shhh diam diam ;)

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space