Monday

Office Lengang ! Ker Bengang ?

Salam U ' oolllsss

 Fuhhh (*lap peluh bertimba timba) , weyh lenguh kaki aku berdiri tadik , starting pukul 10 pagi wrap hadiah untuk Malam Kilauan Kristal . berlambak kot , lunch rehat kejap pastu sambung pulak , lima enam belas kali aku wrap hamper tu tanak menjadi , dah tinggi dya nak kembang pulak , dah kembang keja nak jatuh . haiihhh . sabar jela kan .



Haaa jemput jemput pilih . berani mati aku letak gambar NO 2 tuu . kowg hengat senang aku nak buat muka kejang centu . HAHA . aku bosan derrr awal pagi tadi teros bukak webcam snap sebanyak mungkin . actually nak cakap aku hari ney 4 kali masok toilet sebab make over shawl yang macam hape hape yang aku rasa aku men belit jer . HAHA ;p


Habis dah tadi tu terus pergi menjobo nan cik qaseh dalia(*kuat sentap ney !) , HAHA .. aku suka menyusik  qaseh ney . OMG ! (*muka terkejut ) KEJUNG perot . she is older than me . should i call her " kakak"  .
(*baru cek info beliau ) . HAHA . Serius muka cam kanak kanak tak berapa nak ribena lagi dah . sama macam cik Yuyu Zulaikha , tau tau umo oke fine pakai safi rania gold ke apa ?(*umur hanyala angka !) . Muka aku jugak yang nampak macam mak cik mak cik jual sayur kat pasar malam tu kan . lalalalala

klik untuk membesarkan mata

Beliau memang suka mengusik . HAHA . act bermula dari perkataan " kejung" terus dya make statement kat SB guna ayat kejung . weyh kejung tu kejang kan ? HAHA . whatever!

p/s; tulun jangan PM aku tanya kejung tu apa seperti yang disuruh cik qaseh kita ney . sbb nya aku pun tatau kejung tu hape ! HAHA ;p





14 comel oshin:

Mejuez said... [Reply Back]

kejung tu kijang.. :D

bantalbucuk said... [Reply Back]

awet muda namanya tu..hehe ;p

Kuronofu91 said... [Reply Back]

Ok la tu ofis lengang....

sissyira said... [Reply Back]

salam pagi selasa =)

hehhe..betul tu, kejung sama je dengan kejang..heheh

oshin said... [Reply Back]

@Mejuez kijang lak dah , HAHA ;P

oshin said... [Reply Back]

@bantalbucuk waaahhh awet muda tak tahan . makan jamu ke apa

oshin said... [Reply Back]

@Kuronofu91 opis lengang , staff bosan . haha

oshin said... [Reply Back]

@sissyira yeeaahhh ada orang sokong . heheh;) so maknanya tak salah . ngeee

Qaseh dalia adelia said... [Reply Back]

hahahahahaha....oshin jahat yeyy ,,,ooo kite ni kakak kamu ye..cepat cium telapak kaki ..haha sentapp ooooo ...haha sentap sikit je ...awet mude?ehem2 pakai lah safi + olay ..kerna dirimu begitu berharga ..nnt kejung lah muka makcek haha...lalalalala oshin xmandi pagi

oshin said... [Reply Back]

@Qaseh dalia adelia tudiiaaa kejam . haha . ampun ampun kak . lalala ;P. eh bukak kak qaseh ke tak mandi g keja . lalalala

Sunah Mohammad said... [Reply Back]

kejing? :p

aDisH.sHidA said... [Reply Back]

oshin akhirnya n3 yang ditunggu2 dr smlm...syabas oshin..kejung qaseh kejung...jgn sampai kona terajang hahahaha...t sampai ke kajang boleh jupe ujang

oshin said... [Reply Back]

@Sunah Mohammad kejing tu hapo lak dah ? adesss mcm mcm

oshin said... [Reply Back]

@aDisH.sHidA HAHA , sempoi siot ayat shidah (*tabik spring!)

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space