Sunday

Churp Churp ! ILOVEYOU more

Salam U 'olllsss .

Haha . dalam entry memaki tadi . terselit satu kegembiraan . aku dah cakap duit takan datang bergolek kalo tadak usaha . aku buka hencik nuff tadi saja shiok shiok tengok memang dah tahu aku dah lama tadapat BE . tapi buat relax saja . tup tup teringat nak bukak Churp Churp yang telah dilinkkan bersama hencik nuffnang . tahu tertiba je muka selambe tengok dashboard , hati melonjak riang.... jeng jeng jeng


aku taleh btau lah kan brapa aku dapat tapi aku rasa sapa yang ada akaun churp churp tu mesti tahu earned aku berapa . shhhhhhh ! diam tidak jawab nan helmet gua (*ganas , dialog cita bohsia) . lalalala . ala aku tau lah earning churp churp aku plus hencik nuffnang aku tadak seriban kowg dah set set bole tuka pakai blackberry torch bagai kan . (*jeles !) tapi bersyukur lah dengan apa yang aku ado kan , dya nak suoh aku berusaha lagi lah tu . yeah insyaallah ;))

p/s; sapa yang tak tahu pasal churp churp sila tinggalkan KOMEN laaaa . HAHA






22 comel oshin:

Mejuez said... [Reply Back]

20 sen?

sebab baki untuk tebus ada lagi Rm98.80 :D

Syat0za said... [Reply Back]

churp2 best! :D

oshin said... [Reply Back]

@Mejuez mana ado(*tamau ngaku .) HAHA . wekk ;P

oshin said... [Reply Back]

@Syat0za yeah ;) go go

sissyira said... [Reply Back]

salam malam isnin =)

semoga rezeki bertambah la lepas ni =)


p/s: maaf lama tak jejak sini, internet probelm ;(

oshin said... [Reply Back]

@sissyira thanks dear , eh tape tape ;) selalu juga g blog awk ;)

bang lie said... [Reply Back]

Rm100 - Rm99.80= 2 kupang....^,^
bleh la blanja makan coklat...

new entry: bekalan coklat akan berkurang..??

oshin said... [Reply Back]

@bang lie naaahhh sowg lagi siap buat calculation lagik . aihhh . nak kena jawab nan helmet ney . HAHAH ;P

Budak Botak said... [Reply Back]

He3, diam sudah walupon Bdk Botak pon tau nilai tue. Usaha lagi, Chaiyok2...

oshin said... [Reply Back]

@Budak Botak naseb baek diam . tidak esok kena dekat opis . HAHA ;0(* ugut ugut)

izryn halim said... [Reply Back]

ryn tak tau churp2 tuh untuk ape. acc da lama ade..hahahah. PM ryn cepat kin!!

oshin said... [Reply Back]

@izryn halim hoho. oke bosh dengan segera ;)

ceotgilalensa said... [Reply Back]

kita ada jugak!!!
usaha lagi cik oshin
hehehe
kita rm 98.8 to go before cashing out..
kite berusaha bersama ok!!
:)

oshin said... [Reply Back]

@ceotgilalensa hahhaa . jum jum gambate ;)

zubir othman said... [Reply Back]

tahniah....semoga rezeki anda bertambah lpas nih..salam perkenalan

oshin said... [Reply Back]

@zubir othmaninsyallah ;)) salam perkenalan jugak

HANEA RHINE said... [Reply Back]

cmane nak joint tu ekin???
ajar la...

oshin said... [Reply Back]

@HANEA RHINE PM i kat fb oke ;)

HafizRahman.com said... [Reply Back]

Ya Allah....banyaknyaaaa.....bahahahaha

oshin said... [Reply Back]

@HafizRahman.com tibai mauuu ?

shahjiehan said... [Reply Back]

ajar sat..serup2 tu ape mende...

oshin said... [Reply Back]

@shahjiehan tipu sgt aihhh . ggrrr

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space