Sunday

Hoih Tak Rasa Bersalah Ke ? Atau Kau Tadak Sifat Bertolak Ansur !!!

kredit to pokcik google !

Salam U ' oLLLsss .

Haaa sapa kehilangan kereta bole cari aku . HAHA . oke fine bukan kehilangan kereta mahupun pencuri kereta tadak kena mengena langsung oke . kes ney berlaku sbb aku terpaksa pergi keja hari ney bawak kereta , sbb semalam aku tyto rumah mama, gara gara kunci kereta SENTRA (*perlu ke?) beliau hilang , so aku kena tyto rumah mama , bawak kereta MYVI (*perlu?) then pergi keja sekali dengan beliau .

PERHATIAN!!!: sila cool down kan diri anda sebelum baca scroll down kebawah sbb ney entry nak MAKI owg . HAHA . bawak bawak tangan sume letak kat dahi cakap " sabar jela " .

Seriusly aku tak penah letak title panjang panjang selalu aku akan cari satu title yang pendek ja , tapi hari ney aku sangat tidak bole belah kan dan berasa macam " hoih aku nak turun bagi penampaq kat muka kau bole tak ??!!". oke fine sebelum aku kena maki bek aku cita . haaa ney kes balek keja petang tadi tengok tak gambar kat atas tu , haa tu bukan aku tangkap aku grab kat pokcik google je tadi sbb keadaan sama sebijik cuma lain kereta ja . ini dinamakan potong Q atau lebih dikenali pemandu yang tadak hati atau perot dya busuk yang amat !! . hambek lah kau .

Hoih penah tak beratur panjang panjang tunggu turn nak amek makanan pastu tertiba  owg potong line kau ?? penah tak ? rasa apa eh tyme tuh ? macam nak bg makan penendang je kan ? Haa tu la yang aku rasa tau dak ? penat aku balek keja hadap jem kat jalan keretaapi selalu lalu tuh (*penat oke!) sekali tiga kereta buat potong Q serentak !! serentak oke ! satu CRV , PESONA , SENTRA .kereta smart smart der tapi akai tadak ! haa hambek kau ! yang aku tak puas hati tu persona tu tahu sapa bawak , pokcik pakai lebai baiii . dya pun tadak hati jugak kah ? sesendap rasa potong Q owg ! vikin waaa panas terus ! apa ? sesendap je  potong Q sbb tengok perempuan bawak kereta , haa agak lah kan memandang kredibility aku sebagai seorang perempuan membawak kereta . sume main redah je bila perempuan bawak kereta, hengat dya laki dya hebat sangat bawak kereta lah ? haa ? owg lain pun nak balek rumah juga baii , owg lain pun penat juga kerja , tapi jangan la bikin owg lagi penat sbb kau potong Q .

Haih geram aku kat owg potong Q tak suda lagi , meh pulak pasangan kapel mesra tadak dah , atas moto pun nak bergurau senda gedix manja kan,  sampai lelong pakwe dya bawak moto , kejap ketepi kejap ketengah , nak melawak bergurau manja gedix cari bilik lah hoih , tak pun benti moto tepi jalan ha bergurau senda kowg kat situ (*berani cubalah !) . Kang aku langgar kata aku yang salah , yang dowg dok baek punya bergurau tak salah la ? kalo aku langgar ada aku nak susah ? soryy der mereka dan keluarga mereka yang susah , aku pergi tolong tambah je !


p/s; sekali tu jela aku bawak kereta pun , lepas naek motor je . senang cilok , sakit hati pun kurang sket kot(*doa doa ) .  aku memang hagak kurang penyabar kalo ada owg cengini . dan aku sangat cepat tangan untuk menekan HON kereta sekuat kuatnya ! HAHA

nasihat oshin : jadilah pemandu yang bertimbang rasa di jalan raya dan jangan biarkan hidup anda diselubingi MISTERIIII !!!!






2 comel oshin:

Mejuez said... [Reply Back]

Sabar cik kak sabar... :D

oshin said... [Reply Back]

@Mejuez dah sabar dah . HAHA . tidak lama dah trun bagi sowg sket

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space