Wednesday

Batu Api Yang Tak Sedar Diri !




Watahell are you thinking youre dude ! Sket tak hadap .  aku berhenti lepas aku simbah api kat badan ang ! jgn cakap benda yang ang sendiri tatau , tolongla jangan jadi batu api . serius aku menyampah gila...


p/s; ayat gertak ja . sila amek notes . aku mampu buat apa saja yang ang sendiri takan jangka aku akan buat . sekali lagi , aku mampu kesiankan diri ang lagi . tapi kalo ang sendiri tak kesiankan diri ang , so u deserved to get what i wanna do with u...tempat ang dengan alor star tak jauh mana , jangan biarkan aku sampai di sana . 


p/s/s; orang luar tatau cerita please la jangan nak jadi batu api , back up benda yang tatau oke . serius badan lu ramping tapi berat lu cecah ribu pauns sebab berat dosa ! umo dah matang fikir matang la wahai kakak ;) sepatunya menasihati bukan membacking dengan mengaibkan owg ! 




nota penampaq; diam aku owg pijak , bising aku owg jejak ! 





8 comel oshin:

Solihin Zubir said... [Reply Back]

heheh.. marah benau nampak..
lex ar.. chill beb!
jgn dilayan sgt org camtu..

oshin said... [Reply Back]

@Solihin Zubir yala yala , dgr nasihat owg tua tua

waalllaa! said... [Reply Back]

fuyoo..marah giler neh..settle cepat2 yea..

DiaUmaiNiNaz said... [Reply Back]

uweiii! dasattt!! memang dasatt jadi batu api ni...

oshin said... [Reply Back]

@waalllaa!bukan mara melenting jer ;) thanks

oshin said... [Reply Back]

@DiaUmaiNiNaztu la kan . dasyat gillerrr

shahjiehan said... [Reply Back]

sabo je la oshinlove... hehehe

oshin said... [Reply Back]

@shahjiehanyer ;P

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space