Saturday

Shisha Vs Rokok !

Salam u 'oollssss



Hamboih lama aih tak ngadap benda alah ney . HAHA . well im kinda busy , sapa tengok berita tadi ? aku actually jarang sekali nak tengok berita . HAHA , nampak sangat hal dunia tatau kan , eh kowg suma kan ada? kowg pun dah macam berita sensasi hiburan terkini (*cewah mcm melodi) . Habis sangat pun aku akan bukat metro online so baca kat situ , aku nak turun ngadap TV memang la amat jarang sekali kecuali ada cerita best .

Oke oke back to the topik , tengok berita terus zapppp lari naik tangga sampai nak terguling guling sbb dapat idea nak buat entry . HAHA . semangat kan ? (*tipu ja), yang menjadi headline " 400 kali lebih bahaya daripada merokok " . Eh apakah ? shisha ? sedap ke sentap ? shisha ada banyak perisa kan , wow ada juga kadang kadang pegi kedai makan yang ada sekali nan shisha , awex tu hisap pergh pergh asap dya . Style ke? Ada juga bila aku tanya best apa shisha? ala sbb ada macam macam rasa . bukan merokok pun . merokok bahaya ok !
WTF kau . merokok bahaya , shisha lagi bahaya dari merokok tahu ? Awat tatau ALLAH S.W.T bagi hidup leklok pi cari sakit nak cepat mati ? 

Aku cukup pantang nan mamat mamat hisap rokok mahupun shisha . Sumpah aku tak suka . Bila aku berleteq depa kata la ala pompuan suma sama suka berleteq benda ntah pape . Weyh aku berleteq pun untuk kebaikan dowh . bukan aku suruh kowg suma p dok berdiri tengah jalan bagi kereta langgaq . Ayoooo .! Haih suka sungguh noh nan benda sedut sedut keluaq asap . HAHA . Apa kata p dok kat tempat owg dok bakar sampah pastu sedup asap tu ? Seronok jugak kot?Ala kowg tetap macho apa kalau tak hisap benda ney , bibir pun tarak hitam punya wa cakap lu , sweet sweet je kalau senyum nampak gigi lu orang tak hitam dan berkarat kannn .


p/s; sila la katakan TANAK untuk rokok mahupun shisha! Selamatkan la jantung anda . ada sesapa nak menambah pasal shisha dan rokok ? sila sila ;) aku tadan nak meresearchkan benda ney tadi . HAHA ;))


p/s/s; Ada orang cakap shisha makanan jin ? OMG ! share dengan jin ke apa ?





16 comel oshin:

angah said... [Reply Back]

ala sama ja kuar asap gak...
hahha

oshin said... [Reply Back]

@angahkeluar asap dalam semput mintak oxygen ? kannnn ;)

bantalbucuk said... [Reply Back]

diorang tak nampak lagi kot bayangan duit diorang tengah terbakar terbang2 ikut asap tu..huhu

oshin said... [Reply Back]

@bantalbucuk tu la kan . ish ish apa nak jadi kan

SyedGraphiX said... [Reply Back]

ooo...shisha bahaye ke? tp bkan org arab buat shisha sbb rokok bahaye ke? zzz

mimie said... [Reply Back]

kalau da ketagih t ssh nak benti 'bakar dwet'.huhuhh~

Cik Diana said... [Reply Back]

Owh! katakan namO kpd sisha n rokok!

oshin said... [Reply Back]

@SyedGraphiX ish idak ler teman tahu . haha . cer beli paper esok , kot kot ada sumber yang bole dipercayai lagi . hehehe

oshin said... [Reply Back]

@mimie HAHA , tahu takpe kannn

oshin said... [Reply Back]

@Cik Diana yaaa, mamau eh . ;)

misznanarizal said... [Reply Back]

bau asap shisha lg wangi dr rokok...tp asap ttp asap

oshin said... [Reply Back]

@misznanarizal huhu , yeke wangi ? tak penah bau pulak, tahu takpa . kalo dah nama asap tu sedut sedut mau sesak jantung ooo . huhuhu

oshin said... [Reply Back]

@misznanarizal huhu , yeke wangi ? tak penah bau pulak, tahu takpa . kalo dah nama asap tu sedut sedut mau sesak jantung ooo . huhuhu

Solihin Zubir said... [Reply Back]

sy tak suka isap rokok... dan bukan perokok..
tp sy suka shisha.. sedap! heheh..
tp.. terpaksa berhenti isap shisha.. wuwu.. T_T

oshin said... [Reply Back]

@Solihin Zubir naseb baek berenti tidak tamau kawan anda . HAHAHA;P

Kettle Lady said... [Reply Back]

Setuju.
Saya pon ade buat ini pasal ini.

http://kettlelady.blogspot.com/2011/02/shisha-vs-rokok.html

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space