Wednesday

woot woot bloglist !

salam ;))
omygucci cik milo dah tagged i dah bapa lama dah .
hari ney baru i ternampak . aiyarkk .
sorry sorry dear . i baru pasan maa. ;))

syarat syarat dya aku rajen nak copy paste ney .
sbb dh lambat ney . nasib baik tarikh still on lagik . HAHA

follow woot woot
Buat satu entry bertajuk "woot woot bloglist "
dalam entry tu korang  letak syarat syarat yang gua tulis ni (copy paste je )then nyatakan blog korang tu kategori personal or informative  or campur campur..
korang letak kat situ URL the best entry yang korang pernah tulis,yang ada dekat blog korang...korang punye entry yer,bukan gua punyer..maximum entry korang letak tu 3 yer..jangan lebih lebih..lebih gua reject..
tag 3 orang kawan korang,make sure they know about it..
tinggalkan URL entry korang tu kat komen box sini..thank you(*bukan dekat aku tapi kat woot woot oke)

tudia syarat syarat dya . senang je kan . apa lagi jom lah ramai ramai . padahal dah mmg sedia ramai pun dh join aku je lambat . sorry nah hencik woot woot . lambat sket join . HAHA . oh lupa nak terjah woot woot kat sini woot woot

blog aku dikategorikan sebagai campur campur . HAHA ;))

oke meh kita tgk 3 entry aku yang the boom kedevas (*ferasan )

tag 3 owg eh ? kejap nak fikir .

p/s; dowg ney blogger baru kot . sbb follower tak brapa ramai . so aku harap amek peluang ney oke . jadi bloglist hencik woot woot . (*hencik woot woot jangan lupa i oke) HAHA;))







8 comel oshin:

Millomocca Danique said... [Reply Back]

i like....
finally u nampak me tag u eh dear..
eh when we going to da gym....boroi oledi nih...

oshin said... [Reply Back]

@Millomocca Danique haha . finally kan . eh jum lah . i pun tak lrt nak bela bdan dh ney . hukhuk. u tak msg i pun . huhuhuh

woot-woot said... [Reply Back]

wit wit,thanks for joining ~

^^

10 perkara dibenci oleh blogger !##

oshin said... [Reply Back]

@woot-woot welcome welcome . hencik woot woot ganaih. cool down bro . hehehe

woot-woot said... [Reply Back]

plagiat tu kaki copy paste entry orang pastu publish macam die tulis...hoho

oshin said... [Reply Back]

@woot-woot oh mcm gitu eh ? HAHA baru paham and baru bole kaka mmg sedap kalo mkn penyepak sowg sket . haha

ejulz said... [Reply Back]

thankz..

http://kampung-kameq.blogspot.com/2011/01/woot-woot-bloglist.html#links

oshin said... [Reply Back]

@ejulz awk letak link kat hencik woot woot okeh . bukan kt sy . hehe

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space