Monday

hurm curik sket je oke ?

td ada blogwalking blog izamir . wahhaaa .
dya ada update pasal pompuan cantek ! amma !
nak baca tak ? p lah blog dya .
kat sini terbngkitnya aku utk menghupdate blog dikala terfikir nak study td ney .
after blek mkn kat NURHA td .
oke la bkn nak cerita pasal mkn kat NURHA td mahal or whatsoever .
pompuan cantek ok ?
bak kata izamir . sekrg pompuan manyak cantek .
sume pulun nak jadi cantek ? atas dasar apa nak jadi cantek ?
oke kat sini aku bkn nak boikot izamir o what la .
sorry naa izamir . entry ang wt aku asa nak update juga . heee ;)
nak smbung sket je. kebetulan ada juga rasa tak puas hati kat pompuan belagak cantek .
kejam kan aku ?
sume pompuan dianugerahkan kecantekkan masing2 .
tp persoalan yg timbul kat sini dalam pala hotak aku .
oke fine la kalo kau cantek . aku tak kesah .
tapi kalo kau cantek hati kau busuk nak wt pa?
kenapa bila cantek perasan diri tu kaya ?
padahal tak kaya mana . pretend kaya . hebah2 kat owg yang kau mampu beli sume tu .
in fact tak mkn pun tapa . jnji dpt . perlu ka mcm tu ?
bila yg tak cantek ney mintak tunjuk ajar cena nak cantek .
oke si cantek ney akan tolong . tp blakang kutuk2 .
ckp "ada hati nak cantek , muka mcm bla bla bla"
ikhlas ker tak kalo tolong mcm tu ?
dh cantek . lpas tu taleh nak tgk owg laen lebih cantek dari dya ?
kenapa perlu ada sifat PHD tu dlm diri owg yg cantek ?
takot populariti jatuh ker ? ke takot sume laki dh tak pndang kau . 
kalo anak murid kau lebih cantek dri kau ?
tak luak pun lah kalo si cantek ney tlg owg dgn hati yg ikhlas .
tanpa kutuk belakang2 . ingt sama kecantekkan yg ada pada si cantek pun sementara ja .
dh tolong owg yg tak cantek . lpas tu owg yg tak cantek ney dress up sama nan kau .
kau ckp dya tiru gaya kau . dya tada pendirian la .
alahai . besa la bro budak baru nak belajar .
awl2 mmg la dya ikot kau sbb kau kn cantek !
lpas tu nnty dya wt lah cara dya .
bg dya masa lah weyh .
tak kesah cara si cantek ney dress up vougue dari owg laen .
laen dari owg laen .
tp hati si cantek kenala cantek juga .
kalo muka cantek hati cantek . baru sepadan maaa .
manis je owg nak tgk plus kawan .
ney tak pndang kiri kanan kalo tak kata owg tu tak cantek taleh dok kan ?
msti nak juga kata . alahai tak phm juga aku .
in fact bnda ney berlaku pada diri aku sendiri .
eh tp bkn aku kutuk owg . si cantek tu juga yg tak suka aku .
lalalala . mybe dya tak suka aku plus kwn2 yg dekat dya cantek sama kot .
tak kesah la . tada kau dlm hidup aku pun aku tak kesah .
u'r not my best fren ever pun .
tp igt la . bawak peragai centu pegi mana2 pun takan kekalnya .
mgkin kau bole wt kat sini . tp bila kau pegi tempat owg .
mybe on the spot juga kau kena maki hamun .
doakan yg terbaek wt si cantek tu .
even kata maaf tak penah kuar dari mulut kau utk aku .
its okay . aku tgu saat dimana kata2 maaf tu nak kuar dri mulut kau .
one more thing jgn hipokrit . be ur self. jgn depan kwn2 kau wt centu .
dlm fb sume kau tnjuk kau baek suci and everything nampak pada kau .
mgkin owg tak kenal kau sapa .
tp aku plus kwn2 ckup kenal kau sapa .
kau bole ckp aku nak tiru gaya kau . tp hakikatnya kau pun tiru gaya owg.
beware si cantek ;)
what goes around comes around .
wahh lari topik ney . haha . ignore ye kwn2. tertacink plak .
oke lah tu jela . mlas nak cita dh pasal si cantek .
wt aku hilang mood juga ;) kalo tulis pnjg2 .sian kowg tak lrt nak baca apa bnda aku merepek kan ;)






8 comel oshin:

Cik Cici said... [Reply Back]

payah jadi org yg cantik tp tak reti jg kecantikkan tu kan?

Izamir Ridzwan said... [Reply Back]

Jenis tuh senang cakap Tak Boleh Tengok Orang Lain Lebih Cantik/Senang dari Dia.. buat tak tau ja orang camtue.. buat sakit hati jah.

P/s: "oke kat sini aku bkn nak boikot izamir o what la .sorry naa izamir " psai pa ni...

azwa_amani said... [Reply Back]

ermmm...bagus entry nie

oshin said... [Reply Back]

@azwa credit to izamir;)

@izamir tada la kot stg kata nak boikot lak. hekhek ;) kes tu minta maaf curik idea sket . deal eh ?

@cik cici yupe tau tahpe .

Izamir Ridzwan said... [Reply Back]

tak dak la..Aku tak kesah.. bak kata orang, sharing is caring.. is yer bukan iz.. ehhh melampau aku..

oshin said... [Reply Back]

@izamir wahh bgus la. weyh aku tada button reply kes tu jadik ceni . mencik gilak. haha . melampau nak letak nma iz juga tu . haha .

Izamir Ridzwan said... [Reply Back]

owh.. untuk button tuh.. nah aku bg..Blh refer blog ni, hudhudpunyablog.blogspot.com
under tab tutorial, carik entry 'fungsi REPLY BACK pada comment'..Selamat mencuba

oshin said... [Reply Back]

metaceh izamir ;)

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space