Saturday

KTM alor star !

salam U'OLLLLsss!!
berdebar rasanya nak masok praktikal lusa ney . ehem ehem dah la satu tempat kerja nan mama . for sure dya akan pantau aku kan . HAHA . taleh nak main kenyit kenyit mata nan abg abg TM kan . (*cari kaki) . pastu banyak preparation yang nak kena buat . adess . letih . masok company besar besar cam cam depa nak . gambar lah duit lah . yang pasti esok kena kena settle print out sume document yang  lecturer aku dah email kan . HAHA . siang tadik tak kalot kau . esok baru nak busy konon . haishh !

dalam orang sume sibok buat preparation untuk LI lusa ney . aku sempat lagi pergi photoshoot dekat KTM alor star . dah lama teringin nak bergedix gambar kat situ . tadi pergi nasib tak ramai orang tidak memang segan u i nak posing posing gedix tu . HOHO. patu apa lagi dari landansan sampai atas landansan keretaapi tu aku posing . taksub sungguh . serius cantek tempat tu . bak kata orang tua tua " old skoll " memang aku suka . HAHA .setelah diedit mengunakan kemudahan yang sedia ada maka terhasil lah gambar gambar ini . ZASSSS !

photoshoot !

welcome to KTM alor setar !

vavavoom . 
menggoda tak ?(*muntah)

dah nak pergi ney. tanak say gudbye ke?

terbaekk !

 choose one ? nonono

perjalanan kami maseh sangat jauh !

BFF terbaek ! tasnimul husna ;)

p/s; aku tada DLSR mcam kowg . aku just guna DLSR SONY ERICSSON jer ! bersyukur nan apa ado . HAHA ;))






7 comel oshin:

Budak Botak said... [Reply Back]

he3, ni msti p tgh hari nie. kalo ptg bru rmai org...

Budak Botak said... [Reply Back]

he3, mula2 bca tajuk igt KPTM, rupa-rupanya...

oshin said... [Reply Back]

@Budak Botak haha . dekat dekat je kan . tada P jah tuh . lala . tghari hape . dah pukul 6 ptg dh tyme tuh. jadi keja nak g tghari panas. hahah

HANEA RHINE said... [Reply Back]

rindunye dgn KTMAS nie...
dulu selalu je balik KUL-AOR-KUL naik KTM ni..huhu :( amat merindui........waaa~!!!!

Fitrihadi.com said... [Reply Back]

woot selamat ber-praktikal heehee

oshin said... [Reply Back]

@HANEA RHINE hoho . ujgn sedih . i lagik sedih bila nak leyh jumpak u tatau lah . huuu

oshin said... [Reply Back]

@Fitrihadi.com tq nahhh ;)

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space