Monday

come ! tweet tweet

salam u'OLLLsss .
i just came back form work (*praktikal ) so macam letih sket . letih sbb tada buat hape kan . HAHA .
letih menunggu . oke ekin remember " blogger be neutral " . tu la ayat pertama yang dibagi oleh bos dari department human resource waktu brieffing pagi tadi . lalallala ;))

so banyak sebenarnya nak cita . tapi perlu ditapis segalanya . because aku dah jadi sebahagian staff TM . wahhhaaaa . haaa lupa . aku baru buat twitter . act ney account kedua . account pertama kena diwajibkan delete . so here my second account . do follow me oke. nnty kita bertweet tweet oke ;))

kat facebook aku mcm terhad nak approve owg . owg tak kenal memang tak approve . so kat twitter tak kesah . yang penting dya blogger . okeh ;)) sapa ada account twitter bole tinggal kat comment bawah oke . aku nak follow sume . jgn lupa tinggal nama oke kawan kawan .

p/s; nantok ! nak tyto !;))





6 comel oshin:

layla leman said... [Reply Back]

cik oshin study mana

oshin said... [Reply Back]

@layla leman kolej polytech mara alor star ;)

zacky ~786~ said... [Reply Back]

wooo..~ TM .. tnet lju tnpa btasan nie.. hehe

oshin said... [Reply Back]

@zacky ~786~ haha. tahu tak per;)

layla leman said... [Reply Back]

brsama larh kte mnjalani praktikal utk sem ni =)

oshin said... [Reply Back]

@layla leman yeah . come come

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space