Friday

Muka Sombong Hati Baik .

salam u'OOlllss !


petang petang cengini kalo tyto pun sodap . HAHA . ditambah dengan cuaca mendung nak hujan pergghh sejuk je kot . apa motip letak gambar aku yang vajet cun ney ? haaa ney la nak cita . bukan nak cita pasal gambar tapi pasal ada owg selalu cakap aku sombong . tada la kat kolej pun yang mana dulu takot nak cakap nan aku sekarang dah jadi kawan terbaek aku sume bagi ayat yang sama " ekin dulu aku igt ang ney sombong . muka tak penah senyum langsung " . HAHA . serius aku malu bila owg cakap centu pastu fikir sowg sowg terok sangat ke muka aku kalo tak senyum ? agak agak macam langsuir tak ? CHOIIYYY! .  know what ? aku memang tak suka senyum expecially pada owg yang aku betol betol tak kenal . kang aku senyum kang cakap aku nak ngorat dya pulak kan .(*ferasan )
lagi satu aku ney takot nak tegur owg takot tak dibalas . HAHA . so nak cakap nan aku tegur aku dulu then dengan automatiknya aku akan layan owg tu macam dah lama kenal . memang tada nya nak selindung ala ala gadis melayu terakhir . cakap aku memang tak henti dan gelak aku memang kuat . lalala . (*aurat aurat).

kat kolej tu ada la beberapa manusia yang hengat aku sombong tapi once dowg dh kenal aku ayat yang sama mcam kat atas tu dowg bg . aku memang kat kolej jalan memang tak pandang kiri kanan konon konon aku ja owg yang paling busy kat dunia . haha . nak ngorat ? first memang takan layan oke kalo dok wat bunyi tikus mondok manja tu kan . kowg hengat kowg je bole wat . aku pun bole wat tapi aku wat bunyi harimau nak makan owg . HAHA . (*konfirm cakap perempuan ney vajet hot ) ada aku kesah ?

tak kenal maka tak cinta kan ? so setakat la budak budak yang dok tegur aku kat dunia ney tada la lagi yang balik uma dowg kaki tada sebelah ka ? mata lebam ka ? gigi runtuh suma ka ? suma balek uma dengan sempurna nya .  dulu pun ada wt entry pasal sombong ney>>> SINI .

aku tak gilakan follower . tapi aku suka follow ramai owg sbb aku nak tambahkan kawan dan buktikan aku TAK sombong . selalu kat shout out box tu msti aku akan cakap "salam singgah . follow awk" bukan hape tak mintak dowg nak follow balek tapi just nak bgtau yang aku follow tu ja. yela dowg punya follower beribu . sehari je dah berpuluh kan. so tatau sapa yang follow kan . hehe . aku ney kira budak baru nak belajar bejalan . owg cakap tatih gedix gedix . so aku suka mencari belog belog yang mantap untuk follow dan belajar dengan lebih mendalam tentang berblogging . sapa saja yang singgah kat belog aku . tinggal jejak kat shout out box sama ada dya follow aku ke tak automatik aku akan klik pergi page dya dan follow dya . then baru baca entry entry dya . HEHE . that who i am ;))

hey saya seorang yang gud gud la . owg layan aku baik aku layan owg tu lagi baik oke . buat baik dibalas baik . buat jahat ALLAH S.W.T. jela yang tolong aku balas kan . sebb aku tak mampu nak balas sume kejahatan yang owg buat kat aku (*isk isk isk ) . HOHO .

p/s; dont wory adek adek junior . akak senior ney serius tak sombong . i peramah lagi murah hati . tapi jgn mintak num fon or nak kapel dah la . yang tu memang mintak kaki lah kan . HAHA ;)) chill





12 comel oshin:

Wan Ahmad Izudean said... [Reply Back]

lepas nie kena banyak senyumlah yea..hehe

oshin said... [Reply Back]

@Wan Ahmad Izudean wahhaa . yer baek ;)

YUL said... [Reply Back]

sama! huhu, yul pon tak gilakan follower juga, jadi blogger kena sopan, barulah ramai yang follow kan? hehe

aNnE said... [Reply Back]

anne pon tak sombong...hehe
mari hentikan segala kesombongan*ceh ayat ape daa yang anne guna ini..
hahah :)

oshin said... [Reply Back]

@YUL yeah anda tepat sekali . sokong ;)

oshin said... [Reply Back]

@aNnEhaha betol lah tu ayat tuh . kena buat group ney KAMI TAK SOMBONG !

Echin Nadiossa said... [Reply Back]

bila xsenyum org kata sombong kan.tah hape2.bila kita lalu dok sok sek sok sek kat belakang.sangat tak senonoh kan kan.act bukan sombong tapi tak mau nampak ramah sgt kan kan :)

oshin said... [Reply Back]

@Echin Nadiossa haa tu lagi satu . sangat benci owg cengitu . pastu pndang jeling siarp siarp kat kita. wahh padahal tada salah pun . huhuh kesian kan .

sissyira said... [Reply Back]

salam

kita pun mesra gak..heheh

oshin said... [Reply Back]

@sissyira hehe. yer kita tahu awok awok sume mmg mesra;)

Izamir Ridzwan said... [Reply Back]

td aku pegi tesco..selisih girl mana tah.. dia tgk aku, aku tgk dia.. aku x brpa nk cam, tp aku pasti budak kolej kita.. dia ckp sombong x tgur.. wth. aku x cam kot

oshin said... [Reply Back]

@Izamir Ridzwan haha . standard bro .abg senior mmg selalu dikatakan sombong . abg senior hensem kot. hahaha

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space