Monday

Bila Si Boyfren Busy ?

salam U ' OLLLLsss .


oloh masam nya muka mencuka yer . kenapa ? boyfren busy tamau layan kowg sume ? baru nak felling manja sopan boyfren dah cakap " i ada keja nak wt, nnty i msg u eh  " . oloh sian . meh nak kongsi tips nan perempuan perempuan kat luar sana . HAHA . aku dah selalu sgt cengini . yah boyfren aku sibok cari duit untuk beli ferarri sebijik kat aku . so kena faham dya !

1 . dya busy , kowg jgn kaco . sibok sibok anta msg paksa dya layan kowg pe benda kan . chill beb . biarkan dya nan busy dya .

2 . kowg pergi download movie banyak banyak . then nnty ada situasi cengini tada la kowg bosan tunggu dya abes busy ke hape benda kan . tgk movie yang kowg download sampai pengsan !

3 . buat buat busy . so kurang sket terasa hati nan si dya kan . walaupun awlnya dah macam nak sentap bagai kan . kalo rasa macam kowg perlukan someone untuk kongsi masalah that tyme tapi dya macam tal layan  , find ur besr fren . cita kat dya masalah kowg tapi bukan masalah kowg sentap nan boyfren kowg tau . yang awal awal tadi kowg nak kongsi nan boyfren kowg tu tapi TERBANTUT kan .

4 . main game ! yes . hilangkan stress sakit hati main game . yang besa besa cukup .tayah nak game online bagai kan . (*tapi aku main game lagi sakit hati ) . HAHA .

5 . blogging . haa tyme yang ada jangan disia sia kan . apa kata blogwalking cari info untuk tambahkan pegetahuan kita dalam blogging . asyik berFB pun kadang kadang bosan jugak kan .

6 . jangan fikir nak cari skandal oke .! mark that . skandal skandal diharamkan . dah boyfren kowg busy tanak layan kowg bole plak cari owg lain kan . nnty dya tu pun layan kowg lebih kurang jugak . jgn sesekali terlintas untuk berbuat demikian oke ?

7 . bila si dya msg " ha td apa benda nak kongsi " . for sure dah tada semangat kan ? so better tanak gado just cakap " oh tada la . benda tak penting pun . dah lupa pun apa nak cakap td . banyak ker keja buat tadi? "
immediately tukar topik oke . kalo dah tanak dua dua sakit hati . so better lupakan teros . kalo dya semangat sgt nak tahu masalah kowg just tell him the truth . tengok la sama ada dya amek port ke tak masalah kowg . kalo balas cengitu jer . maybe dya penat sbb banyak kerja . so kowg jgn melenting pulak. cakap baek baek suoh g tyto ! (*takot kowg tmbh sakit hati  ) . HAHA .;P

8 . last but not least ! pergi tyto . tu je choice yang kowg ada . nak nak esok sekolah , kerja bagai kan . perlu tyto yang ckup agar tidak membuat peta diatas meja sekolah atau opis (*dulu aku cengitu . OPPSSS!)

p/s; aku pun tengah bosan terok . akhirnya megambil keputusan untuk tyto ! DONE ;))





4 comel oshin:

ayushida said... [Reply Back]

hehehe..tido lg best.....syiok....kalaulah akk boleh sesuka hati nk tido bila2 je... huhuhu(tgh x cukup tido)

Budak Botak said... [Reply Back]

ala, ciannya bosan...

oshin said... [Reply Back]

@ayushida wahhhaaa . tyto kan penting

oshin said... [Reply Back]

@Budak Botak tahu tahper ;(

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space