Tuesday

Facebook Bosan ?

salam u'ollss .
tudiiaa oshin update lagi .
HAHA . sume owg sibok ckp pasal facebook bertukar wajah ?
kenapa jadi putera katak eh ? HAHA .tak abes2 nan putera katak tu kan .
oke la tak kesah la facebook bertukar jadi apa pun .
fakta skrg ney . aku bosan nan facebook .
ada yg lebih menarik tak ? twitter ? dh lama delete .
tagged ? friendster ? myspace? hi5? 
HAHA . sume dh lapok dek teknologi makin maju .
stgh tu dh lupo pasword plus email pun ada . 
paling lama kowg on9 facebook berapa jam sehari ?
dulu aku 24 hours la .
skrg satu saat tak smpai(*tipu kuat)
tapi serius seminit dua bukak fb teros off9 .
ada fren request . nama aku kenal aku approve .
nama tak kenal biar jela centu . 

bosan gila vaves . i tot tonyte abah nak bawak kuar g dinner .
last2 dya cancel pulok . esok malam pulak katanya .
frust menongeng dh ney .(*dramatic sket)
tada ka yg nak ajak aku kuar g tgk wayang ka ?
belanja shopping ka ? (*save vajet)
makan-makan ka ?
ajak beli X6 ka? (*mintak kat izamir bole tak ?)
mampus kalo izamir baca . bg pinjam sehari pun jadi la X6 tu .
wt modal survey dulu . kalo betol2 best baru beli kan .
oh X6 tunggu kau . warna pink . akan ku miliki mu nanty (*tatau bila)
meh bg aku pinjam 1k leh dak ? 
*dush2 .bagi penyapu nak ?
lalala~








8 comel oshin:

Izamir Ridzwan said... [Reply Back]

hg jgn risau..mmg aku baca blog hg kalau hg update.. cuma kadang2 aku tak komen, tp tetap aku baca.. ambik la.. nk sewa ka pinjam..??

oshin said... [Reply Back]

@Izamir Ridzwan haha . nak amek teros bole? lalal `

Izamir Ridzwan said... [Reply Back]

ambik terus xbole la

oshin said... [Reply Back]

@Izamir Ridzwan oloh dekut . hukhuk

Izamir Ridzwan said... [Reply Back]

abes kalau ambik terus aku nak pkai ape?? pkai fon umah.. amboi mntg2 la kn keja kt TM, smpai kena support fon umah

oshin said... [Reply Back]

@Izamir Ridzwan haha . odea bernas. tak pun ang pkai ja public fon. lalala ~ ang ada fon bukan pakai sgt. bek bg aku ja

Izamir Ridzwan said... [Reply Back]

ha la nk pkai call sapa.. nk call hg ka.. aku ni awek pon tada..org tamau..cehh buat ayat bule aku kan

haniey said... [Reply Back]

hye dear..ada tag untuk kamu..
jom dtg blog haniey.. http://akusygchentalolypopku.blogspot.com/2010/12/sahabat-blogger-giveaway.html

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space