Wednesday

sahabat blogger giveaway

salam u'ollsss . 
bejumpa lagi kita . asa nya aku baru tinggal sari tak sampai .
bengang plus tertekan hati .
arrgghhh jerit dulu baru buat giveaway ney leh tak ?
hukhuk . oke abes dh .
aku dpt tag giveaway dari cik haniey .
terima kaseh yer sbb sudi bagi tag contest giveaway ney .


haa todiaa mai dh . tadaaa ney dya giveway dya . lalala .
meh kita tgk syarat2 dya .
fes mesti jadi follower blog hidup itu indah .
second copy gmbr GA tu pastu linkkan dekat miza-zairi.blogspot.com. 
letakkan kat sidebar sekali yer .
pastu apo lagi . tag 3 owg utk join contest ney .
eh betul ke syarat2 dya . hukhuk .
pape pun kowg g tgk sendiri kat tuan punya belog okeh .

3 org .
cik cici 
hencik izamir 
cik ain






8 comel oshin:

Izamir Ridzwan said... [Reply Back]

hencik izamir tuh sapa??

oshin said... [Reply Back]

@Izamir Ridzwan waahh kekwat ang noh . wt tatau pulok. dh tu takan tuan izamir . agok2 lah .

Izamir Ridzwan said... [Reply Back]

bukan la... ni izamir ridzwan.. yg tu izamir mana.. takot silap nnt. malu den

oshin said... [Reply Back]

@Izamir Ridzwan hencik IR la. aku mana ada follower len nama izamir setakat ney . ang sowg ja pun. hukhuk

(One) SiTi* said... [Reply Back]

blog ni lawa...tapi agak berat sikit loading dia..
saya follow awak..
cuba tgk,
blog saya loading berat jugak ke?

Ainiaa♥ said... [Reply Back]

oshinn , heee jap. ain nak tanye ni. mane nak pastekan liink nya ?

oshin said... [Reply Back]

@(One) SiTi* oh yeke ? mybe internet sama kot . sy punya oke je loading . hukhuk. tada bntk widget pun dlm blog ney . neway thanks eh .

oshin said... [Reply Back]

@Ainiaa♥ link apa cik ain ? link GA ney . haa ain p kat link hidup itu indah . paste kt blog dya okeh ;)

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space