Wednesday

Nak Cari keja , nak cari keja . Alahai susanya!

Assalamualaikum...

Ya allah lama gila tinggal belog ney kann . sedihhh ! berhabuk ! puih puih #cara hembuskan habuk style baru nokk. HAHA . Alhamdulillah tamat suda LI dengan jayanya , report done , present pun done suda . Miiahahahaha . bole dok rumah goyang kaki dan mengedix lemak di dapur sampai tepu . Miiahahahaha

Tudiiaaa bukak bukak blogspot dya punya editing post dah kot len dah . Nampak sangat dah lama tak hapdate . Eh tak lupa juga pada yang sudi mengomen belog ney . thanks yaw!sedihhh baru approve. lalalalala # tibai dya ney lama sgt tinggal belog!

Sekarang adalah musim mencari keja . Yeay ! mesti la tak dapat lagi kebanyakkan kedai sume nak cari yang tetap dah tanak amek part time . sedihhh lagi ! huh! =,=" . Susah kan nak cari sedikit duit untuk menampung hidup yang makin sukar dikala zaman serba sumenya kena gunakan duit#gunakkan daun bole tak ??

Bulan 7 dah haruslah sambung ke peringkat degree bagi menambahkan lagi gaji dengan banyak banyak angka serta menikmati kehidupan yang selesa cukup la sekadar mampu hantar mak dan abah pergi HAJI terlebih dahulu . Horeyy ! #apa yang aku sedang merepek ney .

oke done.

thanks sudi singgah ^,^

p/s; next entry this midnight !







7 comel oshin:

mary ann ;) said... [Reply Back]

hehehe...kalo main2 ke boleh lah guna daun wat jadi duit..hahaha

oshin said... [Reply Back]

@mary ann ;) HAHA . tula senang je main petik daun dah dapat beli brang . lalalala;P

Cik EpaL HiJau (^^,) said... [Reply Back]

waa...! sama la kita. huhu. -_-

juicy X said... [Reply Back]

td jumpa kwn oshin...lolita & zizi :p

oshin said... [Reply Back]

@Cik EpaL HiJau (^^,) kannn . susah betol ;)

oshin said... [Reply Back]

@juicy X ouh rely . HEHE ;)

E::Z::A::N ♠ C::O::M::OT said... [Reply Back]

uit~ cik oshin wat degree dmane?

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space