Tuesday

Kerana Roadblock , Lambreta Kuning Terpaksa Aku Tinggalkan.

Assalamualaikum...

pelawok pelawok pelawok , meh sini abang polis aku nak kasi jampi serapah mak enon . Huiishhh buat roadblock bukan nak texti texti aku dulu .

Dah lah sentot urat punggung aku sebab tunggu keretapi lalu sikit punya panjang trail dya . Hoih apsal kau panjang sangat wahai keretapi sakit urat punggung aku naik kematu dah tau . Hari hari cengini mau sunburn muka aku yang flawless ney =,=" muntah !

Aku dah agak dah mesti akan ada roadblock punya . Dalam hati dok menyumpah jangan la ada roadblock hari ney jangan lah . Nahh aiiiii lepas lepas traffic light kolej sultan abdul hamid ada roadblock . Apa lagi kona baring ahhh pergi parkin kedai tayar kat situ . Aku bajet aku sowg ja lari roadblock , sekali berduyun daaa . Tunggu lagi tak  lawan senyum sorang sket  . Jangan mintak number fon sudaaa . ngeeee

Ketaq lutut punya pasal cari handphone dial number abah .

abah ney ada roadblock dekat shell ney , macam mana ney ?


yaka ? allah abah lupa nak bagi kat kakcik tadi ney , tapa tapa tunggu abah pergi situ .

Setibanya abah tercinta , abah suruh naik kereta tinggal motor kat kedai tayar tu . Dengan berat hati , bye bye sayang lambreta kuning , kejap lagi i datang amek u eh , kejap je tak lama . dah mula kiss kiss motor tak heran semua orang pandang aku sambil gelak gelak =,=" oke tipu

30 minit lepas tu aku siap balek dah melantak nasi bagai terus ajak mak , chaloh mak kita pegi amik motor , risau pulak lambreta kuning lama lama kat situ . Rockkan ajak mak macam tu .

Aku dah selamat pun bawak balik lambreta kuning ke rumah , tengah naik motor tu aku gelak tak berhenti henti lawak dowh , first time buat kerja macam ney . Tidak aku la manusia paling suka jumpa polis , siap kadang kadang tu dua tiga kali pergi pusing jalan roadblock , saja pergi tayang muka and nak tunjuk kat dya lesen aku tamat 2 tahun lagi , kau ado ? Miiahahahahha . Sampai polis tu bengang dengan aku , siap cakap lagi

awak lalu lagi sekali saya saman awak .

Pehal kau nak saman saman aku , suka hati aku lah nak lalu berapa riban kali pun , yang kau gegeh nak cek lesen aku dua tiga kali apsal . Bukan ado nombat fon pun kat lesen tu . Miiahahahaha . Sesuki hati nenek moyang dya nak saman saman aku .

Eh tapi mesti felik kan apsal kali ney aku lari dari roadblock , eh hello please oke i do have my licence oke , confirm lagi tauu . Motor kereta oke . Miiahahahaha . Ney kes gara gara roadtax non ado . Kes dya abah aku tak boleh nak buat roadtax sebab saman tak bayor , so nama dya kena blacklist . Tapi tadi dah settle . Abah lupa nak bagi kat aku roadtax tu .

Errr hencik polis esok jangan buat lagi oke , lusa tulat tertungging boleh la buat , time tu saya dah ada roadtax . So sila kan jangan jemu tengok muka saya . Sebab saya nak pusing dua tiga kali jalan roadblock tu . Miiahahahaha  ^,^ kejam !


p/s; terfikir nak berhenti blogging !

oke done . thanks sudi singgah ....





15 comel oshin:

Izamir Ridzwan said... [Reply Back]

haahah pdn muka!

hadiee said... [Reply Back]

haha. nasib baik tak kena angkut. saya penah kena skali hampir kena angkut. deng! tidak suka polis. hoho

Chegu Zubir said... [Reply Back]

suka baca story mory you..bershaaja..jew...

jom baca
Video Seks Dakwaan Datuk T milik Anwar Ibrahim tersebar(3 foto)

oshin said... [Reply Back]

@Izamir Ridzwan kojaqqq muuu

oshin said... [Reply Back]

@hadiee huhu , tidak rela kena angkut tuu ;P

oshin said... [Reply Back]

@Chegu Zubir hehe , tq yah ;)

fRaMe+LenSeS said... [Reply Back]

ahahahahaha. camtu plak. ekeke. ;D

oshin said... [Reply Back]

@fRaMe LenSeS hehehe . weeekk

~Kirin Selama Perak~ said... [Reply Back]

tak suka perkataan nak stop blogging !

angah said... [Reply Back]

ni adalah 1pengalaman yg pahit bg diri ku ini..uhuhuhu demmm

angah said... [Reply Back]

oshin pas nie xyah dok tkut gan polis la..pas nie JPJ akn abik alih lak...pas nie kalu jumpa polis xyah dok tkut da...polis hanya bahagian jenayah ja pas nie...hahahh

Nurizyan Syazwani said... [Reply Back]

Hi oshin, nice blog u have. Kita follow, btw nape nak berhenti blogging?

oshin said... [Reply Back]

@~Kirin Selama Perak~ pleasee suka laaa

oshin said... [Reply Back]

@angah HAHA . rasanya time ney JPJ kott . bukan polis . sbb naik kete mcm keta jPJ .damm tak suka semua . hahah

oshin said... [Reply Back]

@Nurizyan Syazwani hi izyan ;) neway thanks yah ;) ada lah .. hehe

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space