Wednesday

10 Benda Orang Akan Tanya Pasal Aku Bila Aku....

Assalamualaikum...

Dalam diri terasa letih yang amat padahal apa pun tak buat hari ney dekat opis yang aku tau dok layan cerita indo kat youtube . Pehal la pulak minah ney minat cerita indon ney . Perghh ney gara gara angah aku yang keja nya ngadap tv siang malam cerita indon aku pun dah terikut bukan aku ja satu family kena sampuk dek cerita indon yang dya tengok . 


Oke lah sudah la dengan kemerapuan itu . kembali kepada tajuk yang asal dari kampung itu . Miahahhaaaha

Terasa nak bajet femes hari ney ala ala angelina jolie malaysia yang nak jawab pertanyaan feminat bagaimanakah nak dapat bibir yang muncung dan seksi tu . ^,^ mampus lah kau !

nama u sapa 


nama i sitisitusanasini bt sanasana , tapi bole je panggil i ekin mawi atau ekin nurhaliza 


umo u berapa eh ? nampak muda =,=" tipu !


mak i ckp tak payah dedahkan umo nnty ramai pulak dtg meminang sebab i muda sangat .=,=" pengsan !


Eh baju u pakai brand apa eh ?


i pakai brand cikai jer . brand sendiri mau hengat ahh . Aku bukan kaya hantu raya nak pakai brand brand unless kau nak sponsor aku laju jer . Miahahahahah


Muka u cantek gila , flawless =,="muntah ! u pakai foundation apa ?


i pakai bb cream from maybeline jer . tak mampu nak pakai foundation mahal 


Make up u cantek ler , u pakai make up apa ?


Errrr , i pakai mac punya make up , sometyme use maybeline punya kalau nak hot and shining =,=" kutukan mati !


kalau kasut u pakai kasot apa eh ?


 standard ah kasut mau gempak , cikai cikai converse, nike , adidas , mana main kasut pasar malam . *yeah tipu lagi . Aku pakai kasut 10 henget ja . tada brand pa pun !


Handphone u mesti mahal kan . 


Errr i mampu pakai Blueberry jer .


U ney mesti anak orang kaya kan ? tengok cara u dress up macam anak orang kaya . untung la .


Damm . i tak kaya berada tu adalah . Miiahahahaa . ^,^ fake !


Mana u beli handbag tu cantik la . mesti mahal kan ?


i beli kat pasar malam . berlambak dya longgok 1 rm10 !


Last but not least .

Boyfriend u sapa eh ?


Boyfriend i Altec Manji , kau kenal ? Grrrr . Kang cakap ferod kemik kena kutukan berapi pulak . Miaiaiahahhaha


Rimas tak kalau semua benda orang nak tanya kat kowg . HUHU . Aku yang besa besa harom tak femes pun kadang kadang tu orang tanya , hari ney pakai baju apa ? selendang apa ? Mesti cantik kan . Grrr sumpah kadang kadang aku macam nak cakap je , Tak cantik pun .  Alhamdulillah  syukur sangat pada ALLAH S.W.T dah kurniakan aku kelebihan tu  . Tapi tak payah la sampai nak tanya luar dalam aku . Hoih baju dalam suar dalam brand apa tanak tanya ke ? Miahahaaahahaha . Tanak try tanya ke no pin BB i berapa ? HAHA

Aku ney tak pandai nak buat kejam dengan orang bila orang tanya seriban kali benda yang sama , so aku akan jawab je la dengan tenang walaupun dalam hati , bako kau bako kau !


Tu kat atas tu jawapan fake ja . aku tak sampai hati nak menipu kome kome semua . So sapa tanya aku dengan rela hati ja bagi tau . HAHA . So sapa sapa yang nak jawapan lebih artis tunggu aku jadi femes atau dapat jadi bini altec manji . Time tu memang jawapan artis aku bagi kau ! Miiahahahaha

p/s; last entry ;)

oke done . Thanks sudi singgah





























14 comel oshin:

aDisH.sHidA said... [Reply Back]

mmg oshin cantik pun..kulit putih cerah merah..org nya suai jadi model..ngan tinggi nyer....hehee

oshin said... [Reply Back]

@aDisH.sHidA kak adish no la . besa besa ja . kak adish cantik lagi . ggrrrr .

sarah mohamad said... [Reply Back]

hahaha. lawak2. yang paling tak tahan pakai brand biasa2 je mcm nike, adidas .. hiks

oshin said... [Reply Back]

@sarah mohamad hehe . tipu je tu syg ;) i tada pun semua tu . huhuhu

kura said... [Reply Back]

hahaha.. bukan main vogue gituuu ! :3

oshin said... [Reply Back]

@kura errr tang mana vougue ja tuh . huhuh

fRaMe+LenSeS said... [Reply Back]

Oshin cumeii.. sapa kata Oshin ta comei nadh nak sekeh pala dia. :D

cikblurr said... [Reply Back]

hahahaha...lawak la..tpi btul la..kdg2 soalan tah pa2 org tya..

Solihin Zubir said... [Reply Back]

oshin cantek la...
nk sainnnn... ;-p

Budak Botak said... [Reply Back]

ha3, macam2 la pulak soalan...

oshin said... [Reply Back]

@fRaMe LenSeS eeee . memang tak comei pun tayah nak p tibai . huhu

oshin said... [Reply Back]

@cikblurr Miiahahaha . kannn hati org payah kita nak duga

oshin said... [Reply Back]

@Solihin Zubir nak sain kat mana ? meh meh . hahaha

oshin said... [Reply Back]

@Budak Botak hehe . tahu tak pa ;)

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space