Monday

Talk To The Hand


Talk to the hand girl. Sumpah aku malas nak layan ayat propa kau nokkk . mak bosan . aku semak perot bila ang ada . hidup aku dah aman dude . dah ang tamau mintak maaf kat aku blah la , aku suara kan apa yang aku rasa benda bole sedarkan ang . yang ang nak panas bagai kenapa dude? weyh comoon la , memang lah tak sume owg bole terima apa yang musuh dya cakap . fine la , tapi tayah la nak cakap aku belagak suci plus bajet bagus kan ? aku tau la aku tak pandai bab bab hadis macam ang . aku tak bagus tak  ramai fans plus follower ramai macam ang kat FB tu beribu kalah YUNA kan ? so sendiri buat sendiri tanggung la kan . aku rasa better apa yang ang update tu simpan kat ang bawak munasabah diri ang la . sbb aku dah malas , dengar nama ang pun aku dah muak ! so kalo benda tak puas hati meh face to face nan aku , banyak jugak benda aku nak cakap nan ang . terasa jugak nak berdepan nan ang , balek kedah esok jangan lupa calling aku . HAHA . oh ya kalo tanak face to face bole voice to voice nan aku . alah kalo bole call kawan bek aku takan la taleh call musuh ang ney kannnnnn ? lagipun aku serius semak GILA ppffttttt nan ang ! syarat maaf aku kena dengan owg macam ang ja . hati aku dalam badan aku so taleh tima fine la ;)

nota kaki saiz 6 dan ketinggian cecah 162cm : so what ? kaki aku besar nak rasa ker ? oh ya dont forget to tell ur bestfriend tayah tunggu aku approve dya kat FB sebabnya memang AKU TAKAN APPROVE laaa weyh ! HAHA . lawak bila ada stalker ;P





2 comel oshin:

bukan photographer said... [Reply Back]

woa..terasa bahang kat sini...sabor2... :)

oshin said... [Reply Back]

@bukan photographer HAHA . tengah bersabar kalo tak bersabar dah lama dah letak muka dya besar besar kat sini . HAHA . dya menguji kesabaran saya . lalalal

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space