Monday

Request Shawl Tutorial !

Salam u 'olss .

Special thanks to cik cici sbb sudi merequest kan tutorial ney . dya vikin i malu terok . HAHA (*bahasa apa aku pakai  ney?)


beliau telah merequestkan macam mana aku pakai shawl cengini ? homaigot . aku pun belajar dari kak comel lagi mengancam kak MARIA ELENA ZARUL . so dengan hasil tunjuk ajar beliau melalui vdeo nya maka terhasil la shawl cengini . huhu . Tamau cakap panjang panjang . sila lah tengok video aku buat sendiri .
sila ignore dengan bunyi bunyi tembakan diluar . raya cina tak abes lagi kat alor star ney ! 


video

Sila lah menjamah video ney sampai lebam ! HAHA . bukan jamah aku oke . aku malas nak editing editing video ney . like anwar hadi or maria elena zarul . HAHA . sbb nya hari ney kerja aku kat opis banyak . aku buat tutorial ney terus nak tyto ! ;)) nunytte..


p/s; dilarang mengkeji video ney sebabnya ney first tyme aku buat vdeo walaupun aku ada banyak video merepek untuk personal sendiri . Tak kira dilarang mengkeji jugak . puji tapa . HAHA ;)) bloglist oshin terpaksa dihentikan kerana takot malware tu datang lagik !!! takot . 





14 comel oshin:

izryn halim said... [Reply Back]

nice tutorial kin. 1st tyme dengar suara kin. Awat tak ckp loghat utara je?

oshin said... [Reply Back]

@izryn halim ish loghat dah lah tu yunk oii . kin bukan loghat terok sgt . huuu

Echin Nadiossa said... [Reply Back]

macehh.nak cari shawl cmni jugakkk :)).i like!

oshin said... [Reply Back]

@Echin Nadiossa nak ker ? meh i tolong belikan ;))

Solihin Zubir said... [Reply Back]

muka control ayu.. ;-p

oshin said... [Reply Back]

@Solihin Zubir eh terima kaseh . muka sy bukan selalu ayu meh?

Kippei said... [Reply Back]

Best giler blaja. Leh tulung pakaikan kat adik :D

oshin said... [Reply Back]

@Kippeisila sila , make sure adek mau . jgn dok pksa pulak. HAHAHHA

nushin said... [Reply Back]

kain selendang ni jenis ape ye?

oshin said... [Reply Back]

@nushin cotton ;)

E::Z::A::N ♠ C::O::M::OT said... [Reply Back]

hye oshin! suka sgt tgk vdeo ni.. al maklum 1st timer nk pakai ni.. mmg senang. easy breezy.. tankiu..
p/s:mata tu cam kalo sorong bntal, msti trus tdo kn? haha

oshin said... [Reply Back]

@E::Z::A::N ♠ C::O::M::OT huhu . welkem dear . Miiahahaha, tahu takpa .tyme ney tak larat baru balek keja . huuu .

SALIHAH RAMBELY said... [Reply Back]

nice...nanti buat video ckp lograt perak plak

oshin said... [Reply Back]

@SALIHAH RAMBELY ate idak ler teman tahu cakap perok . hehehe ;P

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space