Tuesday

Sepanduk TM ?

Assalamualikum....

Selamat tengahari suma , blogger blogger ney dah makan tengahari belum ? apa puasa ? alhamdulillah.. apa dya ? dok update entry dari pagi tadi sampai tengahari tak makan makan ? wahhh tegar kowg yer , sanggup tak makan update entry yer tamau la macam tu , tyme makan harus makan lepas makan boleh sambung pulak kannnn .

Tertiba aku rasa rindu nak jadi sepanduk , bukan pelanduk oke . tu spesies lain , ney sepanduk yang akan ada satu orang akan pegang papan nama masa berkawad, erti kata lain " puteri terpilih ", Miiahhhhhaaaaa . Ala takan tatau kot , nak kena juga tunjuk gambar kan kowg neyy . HAHA

Cengini la rupa sepanduk tu . 
Miiahhhhaaaa .
dilarang mengutuk sepanduk ney !

Haa ney aku pegang bukan ada acara kawad kaki ke hape , TM buat perhimpunan bulanan so sume unit kena pegang papan nama unit masing masing , termasuk juga budak praktikal . HAHA . Malu i dah la kena dok depan . Suma orang TM hari ney kena pakai baju hijau, taddaaaa kann aku dah hijau dah tuuuu . Sepanduk TM bukan macam sepanduk zaman sekolah dulu yang aku kena make up make up , pastu pakai baju minang kabau  jalan tergedek gedek kat depan di hari panas terik (*budak budak lagi, tudung pun tak pakai lagi). Sukaa nookkk tyme tu . Miiahhhha tertiba je teringat zaman kecik kecik ! Tapa yang penting TM tak suoh pakai kostume BLUEHIPPOPATAMAS kannn , idak ler mahu pakai kostume tu , panas derr !

Dah 30 minit berdiri dekat perhimpunan sampai naik menguap aku , dengar GM dok bagi ucapan dah macam pengetua bagi ucapan kat sekolah la kannn , aku tau tyto je dulu kat perhimpunan . Miiiahhhaaaa , buruk betul perangai aku . Tapi ney nak tyto tak bole dah kena berdiri je , mau terhuyun hayang aku kalo tyto berdiri ! HAHA .

Masok opis , aku terus bukak beg amek alat make up aku . HAHA , sebab hari ney bangun lewat so tak sempat nak make up , make up kat opis lah jawabnya . Miiahhhhaha , sekali lagi buruk lagi perangai aku .

Miiaaahhhhaaaa

Muka aku cukup la aku tempek empat benda alah ney , malas nak ber-eyes-shadow bagai sebabnya renyah tau dak , datang opis je punnn bukan pegi datingggg ! HAHA . Aku lawa lawa kat opis pun suma yang ado kat sini suma dah kawen , takan nak try jadi bini nombat dua kotttt ! haiishhh tamau tamau . Tak rela ku berkongsi kaseh !(*tertiba!)

kerana dirik begitu berharga !
Orang sebelah abaikan dya , dya sibok update blog tyme tu . HAHA

p/s; hari bumi malaysia , mari la kita sama sama me-recycle barangan terpakai ! 







6 comel oshin:

fRaMe+LenSeS said... [Reply Back]

whaaaaaa.. puteri terpilih.. Nadh nak sainnn~~~ buleh dakk?? :p

oshin said... [Reply Back]

@fRaMe LenSeS bole bole nak sain kat mana ? HAHAHA

aDisH.sHidA said... [Reply Back]

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah...sempat g erk kuarkan blusher...eyeline...hahaaa

oshin said... [Reply Back]

@aDisH.sHidA mestiiii ! haha bawak siap siap ;)

efa nur said... [Reply Back]

HAHAHAHAHAHA......tibe2..haha

suke bace n3 nie..byk HAHA..keh keh keh :D

oshin said... [Reply Back]

@efa nur Miiiahhhaaa . suka gelak ;) wekkk

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space