Wednesday

segmen: SAYA PUNYAI 100 - 500 FOLLOWERS


Assalamualaikum ...

Dah lama tak join segmen Abg Ben . Selalu kalau masok blog beliau jadi silent reader je . tengok tengok info yang dihasilkan oleh beliau , paling aku suka tengok hari tu mestila vlog beliau kannnn . nampak comel . OMG abg ben comelll . (*bukan sesi membodek !). ayat beliau yang aku suka dalam vlog tu " dari buang masa lepak baek datang gym , bina badan awex tengok pun meleleh beb " (*cengitu la lebih kurang ayat beliau, tak hafal ) . HAHA . ehem ehem kalo perempuan bina badan laki tengok agak agak meleleh ke lari eh ???

Ok fine tamau panjang panjang dah , belog aku setakat la ney dok ada 383 owg follower ;) tak kencang macam kowg sume yang dah beribu follower kannn .. tapi nak ucap thanks juga pada yang sudi follow and baca entry yang besa besa ja kat sini ;)) wink wink .

Tanak join ker???KE SINI kalo nak join oke ;))





8 comel oshin:

shahjiehan said... [Reply Back]

o0o0... !hehe

oshin said... [Reply Back]

@shahjiehan OOO bulatttt

Shafa said... [Reply Back]

salam perkenalan.. fa dari blog en. ben untuk segmen ni. jemputlah ke blog fa plak yer... ^__^

apisv2 said... [Reply Back]

salam,
mengunjungi rakan2 blogger tegar;)
slm perkenalan,
dtg dr blog abg ben;D
blog apisv2

oshin said... [Reply Back]

@Shafa yer insyallah akan sy smpai sebentar nanti ;)

oshin said... [Reply Back]

@apisv2 Oh sy bukan blogger yang tegar , besa besa saja ;))

Gadis Kampung said... [Reply Back]

GK penah tengok dah vlog abg ben nie...muka dia kalo jadi artis laku juga nie....

oshin said... [Reply Back]

@Gadis Kampung HAHA , tahu tak pa . market tinggi oke

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space