Thursday

Idaman : Tapi Sedih Tak Bole Pakai !

Assalamualaikum , pak cik mak cik dah mencekik ke belum ??? (*tiru RL versi bujang sepah)

Apa yang idaman ney ? tapi sedihhhh pulak dahhh . Ades propa lah ang ney . weyh aku pulak , dah sungguh kot . eh eh apa ney dok huha huha sana sini depa depa sume ney dah kerut kening kening dah ney . HAHA . nak tauu apa bendanyaaaa ....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 jadi tren blogger dah kalo nak wt suprise tekejut beruk letak titik titik ney . HAHA .
aku pun nak jugakk !


Tadaa comel dak ? mestila dak kannnn. aku suka beli benda tak comel. HUAHUA , kasot beli dah dekat setahun kot , eh tipu 7,8 bulan centu kot . HAHA , aku pun tak ingat dah aku beli last year tapi haram tak pakai . tahu sebab pa ? kasot ney geget kaki aku , hergghhh ! how dare you , aku beli penat penat dekat beratus alih alih kau geget kaki aku , apakah ? sungguh kejam tidak berperikemanusiaan langsung , ahh kau bukan manusia pun memang padan la kannnn  . 

Sentap aku percubaan memakai sebanyak dua kali balek je umah mesti belakang kaki aku akan melecet punya , dah la tu sakitt der kalo kena air . saja kann nak dera aku . oke fine la aku tak penah pakai kasot mahal abes sangat pun aku kuar pakai slipper 27 henget je (*eh terlepas ckp pulak ). Sekali dah nak pakai ratusan henget punya kasot memang tak sesuuaiiiii laaa , sedihhhhhh ! kaki murahan eh bukan kasot mahalan ! what the heck yang aku cakap ney .

Oke sapa tau cara nak pakai kasot ney tapi tanak sakitkan belakang kaki ? sebabnya terasa teringin nak pakai kasot ney , beli tak pakai memang nak kena maki . HAHA . pweeaasseee(*bahasa comel) , member aku cakap letak span basuh pinggan kat belakang kasot ney mesti tak sakit . belum dicuba lagi . hukhuk , jangan suruh aku lekatkan plaster dekat belakang kaki tu memang idea tu tak berjalan langsung , balek lagi bertambah sakit ada laaa .

p/s; nak pakai pegi gathering sabtu ney bole takkk , miiaaahhhaaaaa (ngengada kauu !)






12 comel oshin:

izryn halim said... [Reply Back]

tak tau la org luar petua dye ape, tapi kalau kat belah2 ganu ni slalu dgr org ckp, petua dulu2 la..
kalau beli kasut baru, before pakai untuk masa yg lama kan? geget dulu kasut tuh, tp belah depan la..insyaAllah, esok kaki x melecek. ni petua org dulu2 la. plus skg kat kedai dah ade jual spounge untuk belkang kasut, xnk bg melecek. try la cari kat kedai2 kasut.

oshin said... [Reply Back]

@izryn halim aha tau pasal petua tu , tapi lupa nak geget nak pakai , takan nak geget lagi . kotor kot . huhuh ;) oke tq nah nnty kin try cari

cikbintang said... [Reply Back]

erm kt kdai ade jual utk ltk kt blkg kaki
spya xmelecet
btw lupa namanya ape
sbb slalo pkai sneakers jee..huuuuu

fRaMe+LenSeS said... [Reply Back]

comel nyaa kasut kamu.. wiwit2.. :p

oshin said... [Reply Back]

@cikbintang huhu , tapa nnty oshin try cari

oshin said... [Reply Back]

@fRaMe LenSeS hehe , tq ;)

"Che Ain" said... [Reply Back]

ag ambik lesung batu..ag ketuk2 kat blakg kasut 2..xpun guna la tukul..xpun bli j alas blakg kasut kat guardian bnyk jnma scooll..

haniey said... [Reply Back]

oshin cantiknya kasut..beli kt ne ni?
haniey xpenah pn jumpa..urm sedih..
td ingtkan oshin nk jual kasut 2..

oshin said... [Reply Back]

@"Che Ain" oke oke nanati aku p cari yer ;)

oshin said... [Reply Back]

@haniey haniey syg , ooshin beli dekat al -ikhsan jer ;) oshin syg kasot ney tamau jual laa . hehe ;) tapi tatau ada lagi ke tak kasot ney ;) try cari yer

♥ Cheenta ♥ said... [Reply Back]

pergipacific and bahagian kasut ladies try cari alas belakang kasut.. harga dalam rm6-rm11. sis pun pakai 2 gak cz kaki sensetip

oshin said... [Reply Back]

@♥ Cheenta ♥ oh oke , tq nahh ;)

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space