Tuesday

Kenapa Aku Tak Jadi Interior Designer ?

Assalamualaikum....

Selamat malam , hehe .aku baru je lepas kemas bilik , balik balik kerja masuk bilik , Ya Allah ney bilik aku ker ? ker bilik abg aku ney ? choyyy aku mana ada abang derrr . Dah sah dan tayah nak buat muka terkejut beruk bagai memang ney bilik aku , pagi tadi aku bangun lewat akibat kesakitan so ingat nak rehat sikit lagi la konon before bangun mandi . Miiahhhhaaa alih alih tengok jam 7.47 pagi . Hambek kauuu ! Kelam kabut aku tengah match kan baju dengan skirt nak pakai pegi keja kannn , beriban baju aku try satu pun tak masok , so memang penuh la atas katil kannn , tu naseb baik tak pakai shawl kann . tidak aku rasa kena fikir pulak nak belit cena . HAHA . aku kalau bersiap memang lambat bonar !

Dah lambat pegi keja , kelam kabot juga aku bawak motor pun kann , perghhh awex ney segak segak dah bawak motor kelam kabot ! punya pasal ah kau nak cakap apa pun ,aku tanak peduli . HAHA . Yang penting aku sampai kat opis before perhimpunan tu .

Penat juga kalau ikutkan nak kemas bilik ney , satu tabiat aku kalau kemas bilik mesti nak ubah suma , katil katil sekali aku ubah posisi . HAHA (*rajin kann) . Sebab bila mood rajinn terlampau tu dah meresap ke tubuh badan aku ney , memang suma la aku tukar , cadar katil , sarung bantal , kumpul suma sampah , buang suma sawang . Haaa sampai bersawang dah bilik aku ? al maklum la rumah papan cepat je la si labah labah ney nak buat sarang dya pun , Kalau mak aku masok bilik aku satu je word dya " ubah lagi??" . naseb la esok sapa kawen dengan aku balik je keja katil pun dah berubah , almari pun berubah .Jangan bini pun berubah sudah , melampau ahh kannn , dush dushhh ! HAHA . pening la kepala laki aku esok .Miiiaaahhhhaaa . Kenapa la dulu aku tanak apply je course interior designer . Tidak bole la buat design bilik macam mana aku nak , buat home decoration sendiri , jimat duit ! HAHA . Tapi aku tak suka melukis . Miiaaahhhhaaaa , kowg doa doa la aku minat aku berterusan mana tau aku dapat jadi interior designer betul betul , so kowg nak buat home decoration ke hape ke bole contact aku kannn . Harga kawan kawan , HAHA .


p/s; blog seterusnya akan direview pada pukul 9 nanti okeh !





6 comel oshin:

fRaMe+LenSeS said... [Reply Back]

Amin. Nadh doa jadi yang terbaik dalam idup.. dapat terbaik dalam idup.. paling penting kan, interior design yang ingat ALLAH. yang leh menyumbang pada pembangunan ummah.. ;)

oshin said... [Reply Back]

@fRaMe LenSeS aminnnn ;) insyallah

misschievous said... [Reply Back]

eqeen pun berminat nak jadi interior designer dulu.tapi bila pikir balik tgn ni kayu , dah batalkan niat.huhu

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [Reply Back]

meh design bilik GKSB plak...hehe

oshin said... [Reply Back]

@misschievous huhu , sama la tak pndai sgt nak melukis neyyy

oshin said... [Reply Back]

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr meh meh , HAHAHA

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space