Tuesday

Apabila Oshin Start Berbalas Pantun Dan Bernyanyi Mengikut Rasa?

Salam U ' ollsss

Haih penat kerja hari ney . sehari masok dua kali meeting , cewaaah masok meeting oke , kau ado ? lalalala
fine la tengah penat penat balek lunch kan , so aku terdetik satu ayat nak buat kat status FB " daripada mata jatuh ke hati , tolong jangan buat saya jatuh hati , bole tak pantun cengini " . Aku dah tau dah satu manusia yang akan like benda ney satu nya member terbaek aku la kan . dya ney memang kaki like . so mula la sesi berbalas pantun yang rasa macam hancur pantun tu kami buat . HAHA .


klik untuk besar kan gigi macam aku ! HAHA . fine.

benda kami buat sume nya ada maksud tersirat . HAKHAK . tapi saja shiok shiok . pastu tertiba si lollyta chenta post kat wall aku kononnya ayat puitis apa tatau . tapi aku faham benar apa yang dya cuba sampaikan . dan hampir nak menangis . tolong una jangan buat macam tu dah ! mulut ang masin . lalalala ;) so aku nak berbalas puitis tapi aku tak jiwang derrr . so sesaja suka post lagu farhana kat dya . ney hasilnya





untuk besarkan gigi rajin rajin besarkan ini ;)

sume lirik lagu kat atas bukan untuk suka suka main rembat ambek oke . bersesuai dengan keadaan nya . apakah? biarlah rahsia . HAHA .;) yang aku letak anak panah tu , aku tau dya nak perli aku . HAHA. kojaq laaa ! setiap lirik yang si lollyta ney dok boh kat aku mana tepat pun ! " ingat lima perkara seblum lima pekara " pergghh ! dya bole boh aku lagu tu , tapa la kita pun search google up tadak masa aku nak hafal lirik , kau ingat apa jangan lupa lirik ! nan ado . HAHA .  tapi tapa lah no heart feeling saja untuk suka suka dimasa tension bersama kerja dan terpaksa tahan dimara cikgu kan . haiihh awat suma cikgu garang garang tatau . padan la anak murid pun tension ! 

p/s; suara saya sangat sendap bila saya jadi operator TM hari ney . auuwwwww;P

p/s/s; first time makan nasi tak habes sbb papadom dya pahit ! haih kes ney taleh bawak dah makan kat gerai . kena makan kat MCD , KFC , PIZZA HUT ja kot . baru tadop complen ! HAHA ;P






10 comel oshin:

ejulz said... [Reply Back]

meeting ape sampai 2 kali tu?? mesyuarat tingkap ke? hhaha

oshin said... [Reply Back]

@ejulzmeeting macam mana nak cepat habes kerja . HAHA ;P wekk !

iqbalhakimi said... [Reply Back]

wawawah..berbalas-balas pantun...cayalah..hehe

oshin said... [Reply Back]

@iqbalhakimisemakin suka berpantun . jum lawan pantun dua . hehe

shahjiehan said... [Reply Back]

o0 o0 o0 shinn... hehhee.. tq taw hntq p shahab!

shahjiehan said... [Reply Back]

pantun utk masuk meminang ade x?heee

Solihin Zubir said... [Reply Back]

amboi2.. sakan nowh berpantun..
pastu berlagu jiwang-jiwangan la plak.. heheh..

oshin said... [Reply Back]

@shahjiehan yer sesama . tada hal pun la . erks? pantun meminang tadop. nak meminang sapo ney ????

oshin said... [Reply Back]

@Solihin Zubir wekk!! besa la budak sastera kot . lalalala ;P

Anonymous said... [Reply Back]

ketawe sakan di buaat nye... cntik betol pantun korang..

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space