Tuesday

sapa cakap ?

salam u'OOLLLsss ;) wink2*

dengar dengar DR.ROZMEY (*pujaan hati adek aku) nak wt DRBOOK mengantikan facebook . HAHA . gila kentang . khabar angin yang tengah hebat melanda sekarang sume owg dah macam gelabah sekarang sbb gara gara facebook nak tutup awal bulan MAC ney . info dari SINI

so how's it ?percaya tak ? ada owg cakap tuh hanya provokasi yang dicipta untuk menjatuhkan pencipta FACEBOOK tuh . ala ala ala dya tutup facebook pun dya suda kaya maaa . kita tada facebook ke ada facebook pun tak kaya kaya mcm dya . kita kaya apa? duit tak dapat sakit hati yang dapat kan . rata rata dok online facebook . kat opis , kolej , sekolah pun ada tau (*aku tak. opis block facebook . so blogging bole) . HAHA . (*keji ramai ramai ) . bukan apa sibok pasal sekolah bagai ney . opis aku sekarang tengah kalut untuk SCHOOLNET TM . nak pi boh internet kat sume sekolah . kementerian nak bagi kemudahan untuk student . bukan untuk online sesuki hati . HAHA . (*aku baek. meluat =,=") .

bukan hape tu tuan empunya facebook tu dah tension dah . banyak kes melibatkan facebook . padahal bukan salah facebook salah pengguna tu sendiri . menggunakan FB dengan niat yang songsang . mana tak nya kes lesbian , pastu budak budak bawah umo dok register then wt benda bukan bukan . suami isteri bergado , bercerai . then sume salahkan FACEBOOK . tahu apa cakap owg yang cipta tuh " apa salah aku ? aku buat untuk kemudahan berkomunikasi jah " (*versi aku) . HAHA .

nak suoh parent keep an eyes on nan tingkah laku anak anak , anak anak zaman la pun suda pandai tipu mak ayah , yang dok buat benda tak senonoh tu lagi . kecik kecik dah tau sume sume tuh . expert lagi dari owg tua tua . apa lah eh nak jadi . sedih campur kesian gak tengok budak budak zaman la ney . patutnya FACEBOOK ada lebih security untuk tahu budak ney umo dah lebih ke tak. setakat letak tahun , birthday , adek aku pun tau muhung . HAHA . means mcm lebih security macam tanya soalan fizik ker? bio ker ? c++ ker? (*sumpah aku pun kantoi) . HAHA . kalo mcm tu cerita nnty penoh nan budak network , sains and IT jela . abes owg tua pun taleh nak BERfacebook . teettttt ! pendapat masing masing lah . bagi aku facebook tada salah apa pun . yang salah SI PENGGUNA tu sendiri!

p/s; aku merapu banyak hari ney . sbb aku kena key in banyak data . sampai nak terkuar contek lens aku . HAHA ;))





6 comel oshin:

ejulz said... [Reply Back]

bia betul.. x penah pun kene jawab solan fizik.. haHa

Wanz Mejuez said... [Reply Back]

uhuhuhu rata2 jadi fobia bila dengar facebook nak tutup.. ahhaha


http://ohhmejuez.blogspot.com/2011/01/mesej-dari-facebook-korang-pecaya-kew.html

oshin said... [Reply Back]

@ejulz haha . sbb tak penah tu la bg cadangan dekat tuan empunya cipta FB tu suoh wt . HAHA ;))

oshin said... [Reply Back]

@Wanz Mejuez tula kan . cer ckp bnda laen nak tutup . tadanya nak kesah . pasal kiamat dah dekat ker ? lagi lah wt derkk je. huhu

Em's Family said... [Reply Back]

Dr Rozmey ni tak habis habis dengan propa dia... elok lah b kalau dia dia ade ivisi.. tapi jgn laa sampai macam 2 Alam tu.. malu saje..

oshin said... [Reply Back]

@Em's Family haha. besa lah tu dr rozmey sgt terkanl dgn rambot beliau . sy sgt suka rmbot dya . haha ;P

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space