Tuesday

Perlu Sangat ?

salam U 'OooLLLss .

hari tu aku masok satu games yang dianjurkan oleh cik hannan al qudsey . HOHO . memang best game dya . ngeee. nak join tak ? p lah kat page dya tu pun kalo still ada lagi dya wat . ala games suka suka bukan contest . untuk mengeratkan sesama blogger jah ;) .Oh lupa sapa tak kenal cik hannan ney kan . belog beliau ada belog pilihan Abg Ben . huuuu . untungkan dah dapat jadik belog pilihan abg ben . hagak hagak nya bila lah eh aku . lalalala (*berangan sampai taun depan) .


HOHO. nama cik hannan ney sapa mcm nama akak aku . tapi tada lah al qudsey tu kan . ada NUR je kat depan tu . hehe . i like lagi . cik hannan ada tegur kat aku sbb tak letak Blog Archieve . huhu . katanya ritu nak buat review belog aku . banyak kali kena tekan older post . hoho . (*kesian) . actually dulu ada  tapi aku besa lah memang suka menyusahkan owg beriban kali klik older post aku kan . HAHA . hengat tak perlu . rupanya perlu letak . one thing lagi template aku ney bengong sket . nak buat link with post mcm kowg kowg dok wt kat bawah entry tu kan . mcm senang ja owg nak tgk kan . haaa aku taleh nak buat . aiyarkkk ! letih ! nak buat reaction pun taleh . HAHA . gila sama mcm puan empunya belog juga . (*tasuka) .

so kawan kawan . tengok oke . aku dah letak pun . HEHE ;)) jangan mara mara naa . nnty cepat dapat sakit jantung tau . lalalala
 done ;))

p/s; kena tyto awal sbb esok aku kena bangun awal . teettt !!! KERJA oke !





2 comel oshin:

aliza said... [Reply Back]

gud2..dah letak blog archieve nya:)

oshin said... [Reply Back]

@aliza yeah dah letak . takot nnty owg tamau mai dh belog ney . heheh

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space