Friday

salah minyak !

salam u'OOLLLLsss .

 apa yang salah minyak ney ? minyak naik ker ? atau owg minyak salah pakai minyak kat badan dya ? HAHA . sebelum aku cakap banyak banyak meh nak tanya kowg berapa kali kowg masok toilet dalam sehari ? soalan mcm tak best kan . mcm pengotor kan . HAHA . peduli hape . belog aku kan . dirikukan begitu berharga . lalala .
actually cita dya cengini percaya atau tak aku sehari masok toilet 5 kali sehari . paling kurang 2 kali . kowg mesti tertanya kan . hape yang aku buat kat toilet sampai banyak banyak kali . HAHA . centu lah hidup aku hari hari . aku ney dari kecik ada masalah dengan perot sket . pastu bila dah besar aku tabole makan banyak banyak ckup limit sket je makan tapi banyak kali makan . HAHA . after makan 5 minit lepas tu aku akan ke toilet . terok kan ? makanan tadan hadam pun . dah p buang dah . sebb tu jugak aku tak suka nak breakfast . kalo aku breakfast masa kat kolej bayangkan la . kelas mula kejap lagi aku akan mintak permission kat lect untuk ke toilet . atau pun lect tak masok lagi aku dah hilang . HAHA . so keja aku menghabiskan seharian aku kat toilet . HAHA . sampai mak aku cakap . " kalo toilet tu ada katil bantal pa sume . konfirm konfirm dh tyto dalam tu " HAHA . mak aku cengitu lah ha . dah tahu anak dya perot second hand lagi nak perli perli kan . tapi yang best aku tada lah kurus mana . berat aku tada lah ala ala penyakit aneroksia tu kan . kurus sampai nampak tulang rangka bagai kan . berat aku 50 something (*lama tak g timbang berat ) .


pastu setiap hari aku akan sakit perot . dan setiap malam aku kena sapu minyak yuyii cap lemau tu . eh limau lah  . minyak tu bukan untuk bayi ker? haa memang la untuk bayi . aku pun bayi jugak . tapi mak bayi . HAHA . ala bole la dari nak buat aku tyto lena dari aku dok tahan sakit perot kan . kalo hujung bulan lagi lah . memang tak kemana dah aku . terlantar kat atas katil 2 ,3 hari lah jawabnya . HAHA . lemah !!! antibody tak kuat ! bla bla bla . mcm tu lah mak aku bebel kat aku . HAHA . aku ada pakai mustajab pati halia tu jugak . dah la sakit perot melantak g boh mustajab tu . eh yang tu untuk owg nak kempiskan perot . memang la aku akan ke toilet lagi kerap . HAHA . gila kan . ?  kau hengat kau nora danis ke nak kurus kurus pakai mustajab pati halia . wat aku sakit perot lagi ada lah . HAHA .

p/s; ada ubat tak untuk hilang kurang ke toilet !!!





10 comel oshin:

zacky ~786~ said... [Reply Back]

hahaaa.. minumlah gavicson bek tok kesihtan..

oshin said... [Reply Back]

@zacky ~786~ gavinscon bukan untuk owg sakit hati ker? eh bukan ulu hati . ada kene mengena nan perot kah ? hahah

Budak Botak said... [Reply Back]

eemmmmmm, cian dia...

oshin said... [Reply Back]

@Budak Botakhukhuk tula kan . sian . tapi kesian jer ? tanak kongsi sekali sakit perot ney ? hahah

miss_neeya said... [Reply Back]

ala...cian..kte same la..tp xsekerap kamoo...
kdg2 langsung xmkn

oshin said... [Reply Back]

@miss_neeya haa tu la . dah 2 hari tak sentuh nasi sbb malas nak masok toilet . tpi masok jugak even tak mkn pun . aiyarkk

aNnE said... [Reply Back]

haha..sakit perut je eh..haha..sian..hehe
ea minyak baby tu bau dia sedap..cepat lega pun ye jugak..haha

oshin said... [Reply Back]

@aNnEhaha perot secondhand cengini lah . huhuh ;(

izryn halim said... [Reply Back]

hahahah....ryn penah buat entry pasal minyak yu yee neh. penyelamat ryn neh. Mane2 pegi dalam beg mmg slalu ada minyak yu yee.. try sapu kat perut lepas mandi. Kompem rasa diri macam bayi dulu kala. Hahaahhaa

oshin said... [Reply Back]

@izryn halimhoho .minyak tu guna dah dekat bapa bulan dah still banyak ouh . tak abes abes walaupun kerap pakai . lalala . best jadi bayi kan.

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space