Friday

blOglist blOgger 2011

salam u'OOLLLsss .and very good morning .(*dh mcm nak berpidato pulok ). HAHA . pagi pagi dah wt singgah menyinggah siap breakfast lagi kat belog kawan kawan sume . kenyang sampai  rasa nak tyto balek . HAHA . neway thanks to cik diana sebab sudi ajak i join segmen beliau . terasa lagi diriku begitu berharga . (*muntah)

 ha ney puan empunya header okeh ;)) done.

nama cek oshin . eh tak nurul asyikin bt ahmad . study kat KPTM alor star . amek diploma in information technology . (*sgt tak pndai ) . umo aku eh ? malu ah nak cakap umo untuk taun ney . HAHA . serius aku malu . tayah lah eh . burfday aku 24 oktober taun cari sendirik . HAHA . (*bfday aku jgn lupa bg hadiah . wajib tau ) . im kedahan . stay kat alor staq kedah . mai kedah mai . nak cita apa lagik eh ? ckup lah kot . HAHA

 header ney aku buat lepas aku aku tukar template baru . dulu header rama rama pastu mcam bosan cita pasal butterfly freaky life(*aku lah tu) . HAHA . so tukar kepada nama oshin pulak. so now and forever just oshin wonderful life . header ney dulu masa baru baru buat memang tatau langsung no idea nak buat header apa . so aku pun vajet mcm cun letak la gmbar aku kan . pastu rama rama tu wajib ada . yang patung dua owg tu satu laki satu perempuan tu mcm kapel life lah . ada juga dalam belog aku entry pasal cinta cintun aku ney . ada juga try wt header baru pastu pakat pakat dok komen tayah tukar header . header ney comel la apa la . so tak jadik . HAHA . aku pentingkan komen owg dari komen aku sendirik . bole cengitu . komen membina lah tak membina kirim salam . lalallala

URL belog ney http://oshinlove.blogspot.com . hishh kalo cita pasal url belog ney sadis . dh bnyak kali tukar . HAHA . pastu bila tukar banyak banyak kali mula la tak hengat . hotak mcm dah penoh sgt kan . so forever and ever kowg doakan la aku tak tukar url belog ney keh . HAHA ;))

oh lupa aku join punya sedap kan . syarat syarat dya aku tak tulis . HAHA . nak tau syarat syarat dya pergi sini oke ?--->cik diana

3 orang yang aku rasa nak bg assignment ney :


p/s; done cik diana . sila la eh . ada yang tak kena please inform me . tak ckup syarat ke hape ke . hehe . ;))






16 comel oshin:

apezs shah said... [Reply Back]

wah bagus la camtu di tag utk join.. mesti dirimu berharga k ahakz. jangan muntah bahaya.!

oshin said... [Reply Back]

@apezs shah haha . muntah bahaya ? kenapa kah ? haha . join lah sekali nak tau gak pasal belog u . heee

Cik Diana said... [Reply Back]

heee.. thanks jOin.. kerana dirimu begitu berharga.. kui3x..
peramah rupenya Oshin nieyh.. ;)

oshin said... [Reply Back]

@Cik Diana hehe . sy memang suka bercakap. hehe . muka nmpk sombong eh ?

EpoLღKunang2 said... [Reply Back]

Thanks tag. Kalau ada masa,
nanti akan diusahakan. Nice blog, pink kaler ;p

oshin said... [Reply Back]

@EpoLღKunang2 okeh ;))hheh thanks

Zaiya said... [Reply Back]

semoga berjaya

oshin said... [Reply Back]

@Zaiya tq dear ;)

black paper said... [Reply Back]

nice header !
nice to meet u ;)
salam from russia

oshin said... [Reply Back]

@black paper tq . nice to meet u too . ;)

sissyira said... [Reply Back]

salam

sama sama kita memeriahkan bloglist cik diana yea :D

oshin said... [Reply Back]

@sissyira hehe . yeah ;)

mss fix89 said... [Reply Back]

berkenalan amalan mulia.....dari jauh ku datang ingn mengenalimu.hehehehe

oshin said... [Reply Back]

@mss fix89 jauh mana tuh ?

Ju Nasir said... [Reply Back]

hi singgah :)

salam kenal

follow u :)

oshin said... [Reply Back]

@Ju Nasir hey salam kenal jugok .

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space