Saturday

Hoih , Sakit Tahu Tak ?

Salam  U 'OOLLLss .

Bangun pagi pagi hengin menyiapkan diri untuk ker kursus .? eh kursus apa? haa tu kowg kena tunggu nanti aku balek update laen lah . serius best .. rugi tahu yang mana tak datang . HAHA (*vikin suspen sket) . oke fine .
back to the story . bangun pagi pagi tadi lelangit aku bengkak ! eh sebab luka kat lelangit minggu lepas and hari ney terus bengkak ! dolly cakap aaaaaa! nah tengok ! oke fine kowg nak tengok apa benda kat atas dalam mulut aku , haiihhh . so pagi tadi dalam kereta ngadu la kat mak aku , dya  cakap apa tahu ?

aku  : mak , acik punya lelangit bengkak .
mak : haa nanti g farmasi beli " bonjela" . kang tak pasal pasal sengau .
aku  : OMG ! bengkak lelangit bole sengau ?
mak : hala bole lah .(*fakta sains yang dikuarkan oleh mak aku yang aku sendiri tak paham !. HAHA)

oke fine sekarang diam saja , nak cakap taleh , nak makan pun susa . sila buat bahasa isyarat kalo nak bercakap nan aku . HAHA (*aku tak paham weyh !)

NOTA LELANGIT ;  pinjam broadband orang hupdate belog ! HAHA . aku kat tempat krusus oke 
p/s; aircond dekat INSPIN ney taleh kuat lagi ker ? nek beku dah aku ney!





4 comel oshin:

FIFIEY LYCHEE MARATION said... [Reply Back]

hye dea.. happy saturday, selamat berkursus, and hope cepat sembuh dari sakit lelangit. :) amin.

oshin said... [Reply Back]

@FIFIEY LYCHEE MARATION tq sayang ;)

masmaribell_mastura said... [Reply Back]

kursus kahwin? =p kiddin.. cepat sembuh k..

oshin said... [Reply Back]

@masmaribell_mastura cer teka cer teka . HAHA ;)tq dear

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space