Sunday

twilight saga eclipe !

salam everybody .
ala mesti pelik kan . sbb tgk title je dh tau .
baru tgk lah tu cita twilight ney .
HAHA ! agak ketinggalan dibelakang sket . 
almaklum la aku baru donload cita ney .
baru asa nak tgk selepas asa mcm hampa sket tgk twilight saga new moon .
so i tot cita ney pun mcm kureng juga .
haaa tgk cita smpai excited kau .
quite oke lah for the last kan .
mcm harry potter part 1 tu kn .
adeh naseb tak tyto dlm wayang ritu . HAHA !
bkn pa mcm bosan sket . i hope part 2 will be more interesting .
mcm twilight saga eclipe ney . 

ala act aku bosan . pernah tak kowg dok dlm bilik kowg the whole day .
im totally get suck on it . tgk sume dok hupdate blog dowg relax ja .
aku plak dh mcm jauh hati nak hupdate blog .
bertimbun2 masalah dok atas kepala ney haa .
bole bagi satu cadangan tak mcm mana nak hilangkan masalah ?
HAHA . idea bernas diperlukan .
kalo setakat suoh aku jerit kat laut 
or doing some stupid thing .
aku dh buat dh . 
tgh hupdate ney pun dh bapa kali menguap dh .
tapi mata tak juga nantok !
oww damm it .
selain pada donload movie , dgr mp3 , on9 . 
anything else i can do huh ?
jgn suoh tyto . sbb tak nantok tau .


p/s: nak donload movie banyak2 . lepas tu tgk sampai lebam biji mata . bertambah kerabunan mata . HAHA . like i care . dh mcm kena grounded dh aku ney . padahal try to create my own world .






6 comel oshin:

Izamir Ridzwan said... [Reply Back]

cis.. aku ingat twilligt keluar baru lgi..

oshin said... [Reply Back]

@Izamir Ridzwan haha . gotcha . peminat twilight juga ka ? haiishhh apa ney sama ja . HAHA

zacky ~786~ said... [Reply Back]

hahaa..~ twilight..! den tak follow.. kna tgk dr mula nie.. :PP ..

oshin said... [Reply Back]

@zacky ~786~ tgk jgn tak tgk. best oke. hukhuk

Izamir Ridzwan said... [Reply Back]

sama sikit2 ja..buekss

oshin said... [Reply Back]

@Izamir Ridzwan HAHA . ngekk

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space