Wednesday

Terhad !

salam u'ollsss .
fuhh seharian tak dapat online . so malam-malam baru dapat nak hupdate .
bukan apa . skrg ney aku terhad nak online . almakluman la kan tu internet aku 10 jam je bole pakai .
adesss . tidak 24 ours . belum g hupdate lagi streamyx tu .
besa la 24 jam tu pakai hat owg punya . HAHA . so sndiri punya 10 jam jer .
terhad oke . melanttak guna lama-lama panggg la melekat kat pipi aku .
bill naek nokk . HAHA .
mak aku ckp
 "acik tenet tada, muka nmpak ada bawah . kalo ada tnet tu . ampun la nak trun bawah tgk tv"
HEHE (*senyum kambing)
so aku terhad la skrg ney .
nan busy persiapan kawen lagi .

haaaa? oshin kawen .
yeahh oshin kawen sila ooiii sila 25 ney .
tak lama dah .
(*KETTANNNGGG) mak aku ketuk nan periuk .
HAHA . gatai nak kawen . yer oshin nak kawen tapi taun tak tetap lagik oke .
HAHA . vodos . menyumpah kowg kan .
tak la akak aku kawen 25/12/10 
yeah merry chrismas jugokk! 
26/12/10 aku bertolak p kola kangsar yer . pihak lelaki pulok .
esok g amek jubah . yeahh . dh siap dh . 
OMG shawl tak beli lagik !!!!! 
esok kena beli ney . 
aiii mcm aku plak nak kawen .
padahal bapak aku ckp nak bg aku kira duit je .
HAHA . duit hilang sket jgn mara yer abah . komisen tu . 
pompom kena ligan satu taman kan ?? lalala

oh lupa nak cakap . nak bersyukur kepada ALLAH S.W.T 
sem ney aku dekan lagi . ALHAMDULILLAH . 
tak disangka sebenarnya . soklan yang sgt susa .
terima kaseh pada lecturer-lecturer yang sanggup membantu siang dan malam .
tahan dgn perangai ntah pape aku kan .
yang penting YEAHHH taun depan bole praktikal . HEHE (*senyum kambing lagik)
tapi tanak g amek award bole tak ? kawan-kawan tadak . huhu .
sapa nak tgkap gmbr aku pkai dlsr ney ??(*FAEEZ!!! . aku sedihhh!!!)

p/s; ehem-ehem pinjam nikon cik cici bole tak ?? hehe (*PANGGG ) nak ? hukhuk







2 comel oshin:

zahidah dihaz said... [Reply Back]

selamat berpraktikal.....


New entry: Combo movie - Aku masih dara & Narnia

Cik Cici said... [Reply Back]

hahah bole2.1gambar 20 hengget ;p
congrats dear :)

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space