Tuesday

style ur hijab contest

salam u'olllsss
ana kena tag lagi lah . 
oleh si adek comel dan mamtop adek fify .


klik gambar tu lembot-lembot oke. 
jgn kowg jadi lembot suda .
mampus aku . HAHA .
here we go .
aku copy paste je . HAHA


SYARAT SYARAT NYA ADALAH SEPERTI BERIKUT

1) gambar pakai tudung or hijab or shawl ( purdah digalakkan..hee) p/s TUDUNG BAWAL PON BOLEY ..wuwu

2)make sure tutup aurat ! ( pakai tudung ikot cara islam yer ! )

3)bile ana cakap tutup aurat means takde nampak rambut,takde nampak lengan,takder sendat2 sangat yer !

4)kalau ade gambar yang tak tepati syariat ,gua tak reject awal2,tapi gua nasihat dulu..(kalau ade jugak markah kureng sket la yer ? )

selepas dua syarat di atas dipenuhi,buat ini :

1) satu entry bertajuk SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE UR HIJAB ,masokkan gambar di atas dalam entry anda,pastu linkkan gambar itu ke post ini yer ..letak sekali syarat-syarat contest ni yer ^^

2)letak banner(gambar ) yang kat atas tu di sidebar belog anda..hohoo ( nak resize banner pon boley )

3)yang paling penting mestila korang kene letak gambar korang bertudung/berhijab/ber-shawl/berpurdah tu kat dalam entri korang tu ^^

5) sila tag kawan-kawan korang..3 orang pon jadila..hee (make sure kawan korang taw yer )

6)dah siap tu submit la post korang kat COMMENT box gua okei :)

7)tarikh tutup pertandingan adalah 11 january 2011

8)ouh,kalau gambar berdua,bertiga bersepuluh pon takpe asalkan gambar korang kene ade ! ^^

9)kalau baik hati alang alang da join contest tu ,tekan la butang follower tu.tehee,( tiada paksaan )

HADIAH LUMAYAN ! (rm 100 ! lagi banyak penyertaan lagi lumayan ! )



so here my picture . tettt(*tuan empunya belog nak bapa eh ?)
adesss aku ckup fail kalo suoh letak gmbr tp tatau syarat dya berapa . HAHA .
ney yg nak letak limapoloh keping gambar ney .
sbb aku mmg pengemar shawl . tanak tnya ke bapa shawl aku ada ?
HAHA . (*TANNNGGGG)




tadaaaa. act aku nak letak sume gambar ney .
tapi stg tuan empunya belog mara pulok. satu-satu jenuh dya nak pilih . 
HEHE . so aku gabungkan menjadi satu . oke kah ?
oke done .;))

tag 3 owg :


p/s; HEHE . yang ditag sila klik gmbar atas sekali tu lembot-lembot utk ketahui segalanya oke . tak pun tekan CTRL+C utk copy syarat-syarat beliau . ;)) gambate !













5 comel oshin:

woot-woot said... [Reply Back]

alamak u,ade error sket la gmbar ni.hee

yang bahagian nmpak lengan tu,harap ditutup yer^^

edit or replace yang gmbar nmpak lengan tu..hoho..

dah edit tell me ya :)

miyoshu212 said... [Reply Back]

miyo xleh join la neh kan..?kah3...
style pon style jgk..jngn sampai langgar hukum cara sbenar pakai tudung dh la yek... :)

woot-woot said... [Reply Back]

okeis,accepted !

thanks for joining ! wish u luck then !

as'salam :)

oshin said... [Reply Back]

@miyoshu212mmg pompom taleh join. hukhuk. thanks for remind me .;))

Akulah Aqilah Itu said... [Reply Back]

good luck! =)

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space