Monday

kelab gadis songsang

salam u'ollsss .
ala jgn la wt muka heran baca entry ney .
HAHA . cuba senyum (*paksaan ney )
oke2 suda lah tu senyum tu . dh mcm kerang busuk dah .
seblum makian dilemparkan bek aku mula .
lalala~


baca dak harian metro kemarin.
haa ney bukan kelab aku masih dara . opss tu cita len .
tak sabar nak tgu cita tu kuar sebenarnya . HAHA .
ney pasal kelab gadis songsang .
kejap nak tnya apa best nya bercinta sejenis ney ?
aiyarrkk . wa talak phm woo .
nama pun bole gagah . sweet . less . lessy . noty .
owww teruja nokk (*versi laen ney)
dh la tu boh kat fb gambar terbuka sana terbukak sini .
bole pulak wujud geng dlm fb tu .
terang-terang mengaku diri lesbian .
ha bgus la angkat la title " lesbian ".
nnty diakhirat kowg pulak kena angkat .
tuptup wujud dah LESBIAN MALAYSIA .(*join2)

weyh malaysia ok bukan barat .
mau barat tu aku tak kesah la .
kenapa perlu ikot budaya barat ? owg malaysia mudah terpengaruh ker?
sebut pasal lesbian ney . mesti la pompuan nan pompuan kn ?
takan laki nan laki pulak . tu dh kira kategori laen dh .
eh bukan best mana pun bercinta nan sejenis ney .
oke some of the reason yang besa aku dgr is " penah kecewa nan laki " .
"pompuan lebih memahami pompuan" . "salah kn mak bapak " .
aku yg penah kena dumb nan laki beriban kali tada la pulak nak fikir jadi lesbian .
kalo yer pun kn . kenapa sampai nan sejenis . haiishh aku yg terpikir pun naek geli tau dak .
simpang malaikat 44 kalo nak bercinta nan sejenis . tgk pompuan pun tak bernafsu oke .
kalo pasal dya terlalu segak tu ada la . HAHA . tu bukan nafsu . tu jeles .
jauh panggang dari api nak bernafsu nan pompuan .

apalah nak jadi kan nan dunia sekarang .
eh bercinta nan sejenis bole mengelak dari pembuangan bayi secara haram kn.
wooiittt . tetap haram (*hee mengong sat ).
tu baru bab lesbian . bab gay ? 
astafirullahalazim . seram dgr pun .
katakan tidak pada lebsian dan gay oke .
tgk malaysia ney dh mcm2 ada kn .
lesbian . gay. nyah . dotdot .
hat yg dok buang bayi pun bole gagah .
non-stop hot story dya . 
seram-seram . ingat2 lah yer ;))

p/s: aku memang suka hupdate benda yang dh lama . HAHA !






5 comel oshin:

azwa_amani said... [Reply Back]

dunia akhir zaman...beginilah ciri-ciri umatnya..bersediakan diri kita????

oshin said... [Reply Back]

@azwa_amani oh sy belum bersedia. hukhuk. takottt

puteri megatpanji said... [Reply Back]

Sy kesian ngan mrk yg songsang ni. Sy seru ...bertaubatlah...

puteri megatpanji said... [Reply Back]

Sy kesian dia org ni. Harap kembali ke pangkal jln...

puteri megatpanji said... [Reply Back]

Kesian dia org ni....

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space