Saturday

Game For Fun - Favorite Photo Contest

salam u 'olsss 
tadi dh janji kan nak wt entry pasal aku kena tagged utk join satu contest ney .
hoho . bila dh kena tag harus la join kan .
lambat sket hupdate sebab sibok tengok maqi menaqi (*ala lisa suriani )
lalala . tak baek kau gee . oke la congrat tu razif and his wife .
waaah seweet gitu dpt berbolan madu di bali .
aku dah agak dh dowg mesti menang . tayah aku sibok-sibok nak undi bagai kan .
haha citarasa aku tetap bersama peminat dowg . HAHA . poyo .

oke la sebelum kena hentak ramai-ramai . baek aku mula dulu .
contest ini diberi nama feveret photo contest . dianjurkan oleh ardilla.
aku pun tak kenal . HAHA . sebab aku ditag oleh lekit melekit.
ado syaratnya eh . nak tau lebih lanjut sila ke puan empunya belog .
nama aku nurul a'syikin bt ahmad diberi nama oleh mak bapak aku . asal nama ney dari cerita laila asyikin .
cerita owg dolo-dolo tu . tidak mak aku nak kasi laila asyikin la . pastu dh tok wan aku ckp dari sulung sampai ke anak nombat dua semuanya start dari "nurul " so here i am NURUL A'SYIKIN .nick name aku  cik oshin , ekin . cikun , kak cik (*pnjg benor cita aku. jgn mara aaa)
dilahirkan pado 24 october 1990 . hari rabu kot . pada siang hari aku dikeluarkan oleh doktor ntah apa nama dya . aku pun tatau . HAHA . vodos kan . di hospital besau alor staq . kedah ! .
title belog aku adalah oshin love blog . act ney dh nama ketiga rasanya aku tuko kat belog ney .
HAHA . punya suka la kan . nama belog aku bukan kaco belog tuan tanah jiran sebelah mak tiri kowg .
lalalala;)) URL belog aku adalah http://oshinlove.blogspot.com/ .
haa ney satu masalah sbb aku ney lombab nak hengat url belog . malas yg amat . kehkhekk.
  favorite photo's
bergambar nan en bumbum tercinta tyme malam raya .
ntah napa gambar ney jadi favorite aku .
maybe sbb kitaowg jarang jumpa then nak tgkap gmbr sekali pun mcm susa bagai .
ney asa gmbr ketiga kitaowg tgkap bersama . kowg tgk siap bole kira je bapa gmbr penah amek bersama .
dan gambar ney juga jadi wallpaper fon aku ;)) first tyme juga beli baju raya nan boyfren warna sama .
HAHA . sebelum ney tada . dya mencipta rekod okeh ;)) that why i love him more than he knows.
ich liebe dich .


aku tatau la puan empunya belog suoh boh berapa keping gambar kan .
tapi aku nak letak dua jugak !! dua aje. pleashh .(*wt muka kucing kesian .)
gambar ney di amek before final exam kot .
si una lollyta chenta sibok sgt nak kuar nan aku . katanya kami tak penah kuar berdua .
i know u want me (*ala2 pitbull)
mmg betol pun . in fact kami dulu saling tidak menyukai satu sama lain .
oleh pengaruh owg . so masing-masing mcm pandang sipi jelakan .
ditakdirkan ALLA S.W. T yang telah membuka mata pintu hati kami .
akhirnya kami menjadi kawan rapat . untill now setelah 2 tahun kat kolej tak penah rapat .
felik kan ? tapi tu la kenyataannya . 
una selalu ckp kat aku " kawan terbaek itu lah musuh terjahat kita " .
so aku amek langkah aku tanak jadi kawan terbaek dya .
tapi aku nak jadi SAHABAT terbaek dya .
credit to my dlsr sony ericson . self timer tau .
jenoh aku lari sana sini .huhu ;))

oke done ;)) bnyak ckp kan . lalala . 
aku nak tag 
fify 
miss nina 
sorry tak letak link . malas . wink2*



p/s; puan empunya belog minta maap sy bnyk sgt cakap. hukhuk. and minta maap jugok kalo terlebih gambor feveret . hekhek ;))







5 comel oshin:

Nur Ardilla Najwa said... [Reply Back]

salam... thanks sbb sudi join. ahaha..tak kesah pun bape byk gmbar... by the way yg 2nd gambar tu sy suka,,,style... =)

eh eh lupa.. salam perkenalan. =)

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply Back]

wahh~ contest!! semoga berjaya ye asyikin~~

p/s: slmt berkenalan yep~ blog ini sgt cntik~ suke~~ ^_^

oshin said... [Reply Back]

@Nur Ardilla Najwaeh puan empunya belog dh dtg . hehe . neway thanks . salam perkenalan jugak

oshin said... [Reply Back]

@NuSaNa NoSa 91 yeha , thanks eh . salam perkenalan dear

haniey said... [Reply Back]

cutenya gambar oshin dk ngn ms bumbum..hehee..tahnks ye untuk komen oshin 2.. :)

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space