Monday

adore her !

salam u 'ollss.
tanak membebel panjang-panjang la .
sbb dh nak tyto pun kan . lalala
act tadi i singah belog cik epal . kenal kan cik epal ?
huhuh . so pastu dya ada letak link blogger yg dya jumpa kat mid valley .
aku pun dengan pantas meng-klikkan link-link tersebut .
poyokan ayat. eh tadi i ney aku pulok . ahh lantak la .

haa satu link yang wt aku tertarik smpai tanak kuar dari belog dya adalah .
jeng . jeng . jeng . kasi suspend sket .
maria elena . haa kenal tak sapa dya ney ?
bukan maria ozawa oke . tu laen punya cita .
persetankan dya . ney nak ckp pasal maria elena .
sekali lagi maria elena .
mesti kowg kenal kan ? aku je lambat sket .
eh kenapa lembab sgt ney . owg dh kenal berkurun-kurun dah .(*marah diri sendiri)
kowg jgn pepandai nak terasa hati bagai okeh.
 
 tadaaaa ney ha owg nya .
comel tak ? seriously comel .
kalo kowg ckp tak better g check mata tu oke . kot dh rabun dekat .HAHA 
her name is maria elena zarul .
and she is a geek helen . WHOOOAA !
dya punya style .perghhh .
mmg stylo lahh . i like her .
nak adore dya bole tak ?
yuna pun aku tak adore mcm ney tau . HAHA ! felik tak ?
suka sgt ney . cara dya bercakap .
adehh mcm kwn aku . teringat pulak .
otak member aku nan otak maria elena lebih kurang sama la .
otak gila-gila . HAHA .
aku suka sume video yang dya wt . secara personal ataupun tutorial .
sgt funnybila dya bercakap . dgn mimik muka dya .
nak tgk tutorial pun dan jugak la aku gelak-gelak tgk gelagat dya .
HEHE !
 
 sory to upset u guys out there .
she is oredy taken . HAHA . 
comel kan merekea berdua . jeles sekejap tgk video yang dya wt nan boyfiee dya .
(*bf u i mcm penah tgk . pelakon eh ?)
hoho;)) wink2*
kowg tanak cakap aku g lah belog dya .
eh lupa nak bg link
p/s; kowg g lah terjah belog dya . aku dh sejam ada kat sana tadi . HAHA . penat dh senyum sowg depan lappy tgk gelagat dya . skrg aku nak lau sin chin dh . maksud dya nak tyto la. have a good nyte all ;)) sweet dream . daaa ;))





4 comel oshin:

aNnE said... [Reply Back]

ehe suka dy ni jugak:)

oshin said... [Reply Back]

@aNnEhuhu kan . dya best

mojoko said... [Reply Back]

suka suki manis, comel,cute.

oshin said... [Reply Back]

@mojoko hehe. yupe sume ada pada dya . sgt HOT !

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space