Saturday

whottt2

salam reader. lama ney tak update blog .
sowie lately ney busy sket. 
with trial exam, banjir and so on .
hari ney baru terasa nak update .
nmpk tak kat atas tu ? 
header atas tu ?
ayat atas tu ? phm kn?
tak phm? meh nak btau 
"kau bole ckp aku nak tiru kau tapi kau tabole nak tiru aku blek "
pada yg terasa sila2 la amek notes.
sbb aku tak hadap pun nak tiru kau . bkn aku mtk tlg kau pun .
lalalalalala .
skrg bila bukak blog kau . aku nak tergelak pun ada. sapa tiru sapa yer? 
pape jela. asal kau bhagia . 
hakhak nak ckp act dh lama nak tukar .
hari ney baru dpt tuka . 
sbb nya . baru dpt download adobe cs3 .
sedihkan . ah tak kesah la skrg cs5 dh kuar .
aku tetap nak guna cs3 juga !
tu pun dh lupa sket2 sbb dh lama tnggal sejak lappy ney kena format .
pastu tuan format tak reti nak boh blek adobe tu .
lalalalala .(mara laki aku kang )
memandangkan  sume owg sibok cita pasal bnjir kat kedah ney . 
aku malas nak cita . lalala
bkn sbb aku tak amek tau ke hape ker .
msti ampa bosan kan. bkak blog dya ney . ada pasal bnjir .
bkak blog aku ada pasal bnjir .
tgk berita pun pasal bnjir .
hurmm . so aku tamau ampa sume bosan la kan .
even aku pun amek berat juga pasal bnjir ney .
kesian kat kwn2 yg tak dpt amek exam dua ,tiga ari lepas .
temasuk la laki aku . 2 paper dya tak dpt nk amek .
so postpone hari laen yer .
aku pnya final around the corner je .
10/11 ney start peperangan dgn kertas dan juga pen .
hukhuk.
study dh ker?
 waahhaaa , msti la dh . sket2 jer.
mlm jb g smbung pulak .
kata nak dekan lagi .
dh kemaruk nak dekan lagi aku ney utk sem akhir ney .
besa la sekali dekan wajib la nak lagi kan .







3 comel oshin:

Cik Cici said... [Reply Back]

header baru cantik :)

oshin said... [Reply Back]

@cik cici hehe . besa la . baru try2 syg . hukhuk. mcm mana nan i pnya favicon tuh

oshin said... [Reply Back]
This comment has been removed by the author.

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space