Tuesday

manusia tada adab !!!

salam reader !
fes of all .hari ney ada satu mamat ney bikin aku panas hati gila .
dh add aku . pastu aku tgk bajet budak kolej aku . so approve la .
alih2 . anta satu msg kat inbox aku .


klik utk membesarkan nya .
terpksa mengHITAM kan perkataan tersebut .
sbb aku sendiri tak lalu nak baca .
terlalu KURANG AJAQ !
so bg mana2 pompuan yg kena add nan nama 
ABU LACOSTE .sila block atau tidak mgapprove beliau 
sbb beliau adalah seorang GILA SEKS TERLAMPAU !
mmber aku juga sume dh kena .
smpai kena delete fb pun ada . 


muka dya ney sbb owg ney aku kenal sgt2 .
OMG kenapa jadi ceni .
i think this is fake account .
kalo btol fake account mmg selamat jantan ney .
kalo yg ney mmg btol2 dya . 
tau la nasib la .



suda meremoved beliau. jgn berani nak add lagi yer !!!



 suda block juga ! haishh kemudahan sekarang salah guna .
ceni lah jadinya ! mana budak satu kolej nan aku .
kalo search nama mamat ney pastu tgk gmbar dya jgn terkejut oke !
konfirm kenal ! or penah nmpk .
kalo ney fake account dri owg yg dengki kat mamat ney .
aku simpati lah sgt p cari lah sapa yg sggup wt mamat tu ceni .
dah ngaku budak kolej aku .
mmg sesuatu yg sgt memalukan ! tolongla .
wt keja kotor jgn babitkan nama kolej .
sedih tau dak !!!!






7 comel oshin:

azwa_amani said... [Reply Back]

uisshh oshin...amani pun pernah kene mcm ni tau...amani terus deactivekan fb..selang bebrapa minggu kawan2 fitnah kat fb plak...pastu member kene santau gne pic dari fb...so..bagi amani...FB hanya mendatgkan perkara x baik jer dlm hidup..so...amani xgne dah..takutlaaa...privatekan lah oshin punyer pic2 k.. take care dear :)..org sekrg nie xleh nak percaya

oshin said... [Reply Back]

@azwa_amani tula amani mmg privatekan pun pic. hnya tertntu ja bole tgk. kwn2 pun approve yg mana kenal je. yg mana asa2 nak hengeh2 tu mmg tak approve lah. jenis lah kn . fes dya wall to wall agak la kn. malu kalo owg tgk. and mgkin fikir yg bukan2. adehh la. thanks dear

Cik Cici said... [Reply Back]

@oshin

abu lacoste ni fake acc ouh.block teros.maybe dya dendam dgn bdk kolej tu kot??
bila kena ngn jantan cenggini memang very the scary.ai kenah yang TUNANG tu pon nak alkefengsaman.bole disaman jantan cenggini

oshin said... [Reply Back]

@Cik Cici adalah tu wt pape smpai owg dendam tu. hukhuk. sgt mengerikan. takot.

HANEA RHINE said... [Reply Back]

keen, i pn kena jgk la..
org yg sama.
biadap sgt2 and takde tamadun la org yg sanggup wat cmtu.

oshin said... [Reply Back]

@HANEA RHINE haaa tau tapa. tu la i tgk u ada kat page dya. huhu. i dh lama tak contct u . igt u busy. smlm i dok smbng nan nadia. hukhuk. tau la naseb owg tu nnty

Anonymous said... [Reply Back]

aku pon tokono .haha

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space